masiek Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 witam, czy orientuje sie ktoś czy w łodzi moge dostac spodnie arlen ness, kurtke mam, na nowy sezon potrzebuje spodni do kompletu. chodzi głównie o przymiarke bo na necie jest tego troche ale nie mozna przymierzyc i sprawdzic czy zepną mi sie z kurtką 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 witam, czy orientuje sie ktoś czy w łodzi moge dostac spodnie arlen ness, kurtke mam, na nowy sezon potrzebuje spodni do kompletu. chodzi głównie o przymiarke bo na necie jest tego troche ale nie mozna przymierzyc i sprawdzic czy zepną mi sie z kurtką Cześć, jaki rozmiar potrzebujesz? skóry czy tex? Nam została w tej chwili już tylko jedna para spodni od kombiaka, bodajże 52, ale musiałbym sprawdzić w poniedziałek jak będziemy na sklepie. 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 czarna skora mnie interesuje, mój rozmiar to 56 lub 58 te dwa musiałbym przymierzyć 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 czarna skora mnie interesuje, mój rozmiar to 56 lub 58 te dwa musiałbym przymierzyć No niestety nam zostały czarne skórzane, ale tylko rozmiar 52. Jak chcesz to w poniedziałek mogę Ci je zmierzyć tak na wszelki wypadek i napisać PW z wymiarami. 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 nie dzięki w 54 kumpla nawet nie weszłem dla mnie 56 lub 58 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi