siemin Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Lewa, wpadłem na pomysł żeby każdy pochwalił się swoim "spalonym laciem" Mogli byśmy wrzucać tu zdjęcia/filmy z naszymi maszynami jak wydobywa się z nich agresja i paruje złoooooooo Co Wy na to? hę? Ja zacznę... Kończenie ostatniej oponki : 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 a to moje 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) z mojej maszyny niestety wydobywa się tylko dobro i przyjacielski spokój ducha więc filmiku z motylkami nie wstawię , a jak ostatnio paliłem kapcia, to musiałem później po domu w skarpetkach poginać i strasznie śmierdziało spalenizną w całym mieszkaniu... Edytowane 31 Października 2012 przez działkowy emeryt (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uksz Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 W mieszkaniu słabo się pali gume... i parkiet może sie zająć a swąd trzyma pare tygodni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 pitulisz W mieszkaniu słabo się pali gume... i parkiet może sie zająć a swąd trzyma pare tygodni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemin Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 hehehe Dobre xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Co prawda nie moje, ale mojej drugiej połowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 (edytowane) Nic fajnego ..robione na szybko bez fajerwierków :Dz nudów... Edytowane 1 Listopada 2012 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uksz Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 pitulisz szacun... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Wiosna 2012, Pilot Power 2CT nadawał się już do wymiany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemin Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 tak powinno się kończyć każdą oponke xD eb@na twarda haha micha ucieszona 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Galowe Palenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej_jozwik Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Moje: Uploaded with ImageShack.us 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemin Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Już za moment zobaczymy chyba wieeeeele nowych fotek z prażenia gumola... Prawda??? xD Leeeewa! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Dorzucę coś od siebie :strong: 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemin Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Propsik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) moj poprzedni gratek.... nawet jeszcze przed malowaniem Edytowane 13 Marca 2013 przez Suchy-wolk poprawiony link (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Albo mi sie wydaje albo ciągle o mnie śpiewają w tym kawałku 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemin Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 kto się pochwali nowymi materiałami? Pewnie nie jedna oponka się już "skończyła" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) kto się pochwali nowymi materiałami? Pewnie nie jedna oponka się już "skończyła" co Ty wulkanizator, że tak przeżywasz żeby każdy zjarał Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemin Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 O interes trzeba dbać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Będzie trzeba coś nagrać 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Będzie trzeba coś nagrać Tylko na sprzęgło uważaj Ja w zeszłym roku chciałem nagrać filmik i niestety..... Jest to bezcenne uczucie kiedy 24 godziny przed wyjazdem nad morze palisz sprzęgło. Ps. Wyjazd udany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 to był pamiętny wieczór 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi