Koper Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Poszukiwany / poszukiwana W związku z akcją moto mikołaje 2012, w temacie której mało forumowiczów się udziela. Poszukuję osób, które mają lub mogą mieć dojścia do cukierków, kosmetyków, zabawek, akcesoriów sportowych, przyborów szkolnych, odzieży i innych atrakcji, które moglibyśmy sprezentować dzieciakom w Mikołajki. Każda zniżka, rabat, wtyka lub sponsor zwiększa nasze możliwości przerobowe, co istotnie przekłada się na możliwość sprawienia większej frajdy dzieciakom. (Chodzi tez o to, aby nie spoczywać na laurach związanych z wręczeniem cukierka 5 latkowi, ale podjąć wyzwanie związane ze starszymi dziećmi, których potrzeby są znacznie większe) Fajnie byłoby pozyskać jakiś sponsoring, jeśli ktoś się na tym zna i potrafi pomóc to byłoby super, ale w związku z komplikacjami jakie to rodzi i ilością czasu, jaki został do tego święta, zdaje sobie sprawę z poziomu trudności. Gdyby ktoś jeszcze nie czytał tematu dotyczącego Moto Mikołajów 2012 to tutaj jest odnośnik: http://motocykle-lodz.pl/topic/2839-moto-mikolaje-2012/ PS- jeśli ktoś nie chce się obnosić swoimi dojściami może kontaktować się też za pomocą PW 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Pracowałam w hurtowni artykułów biurowych (więc sporo szkolnych gadżetów), mogę Ci zostawić kontakt, ewentualnie podjechać z Tobą i ułatwić kontakt (jestem dostępna jeszcze w tym tygodniu). W samej akcji niestety nie wezmę udziału, ponieważ nie będzie mnie wtedy w PL. Ale gdyby trzeba było jakiejś pomocy - jeszcze przez kilka dni służę w miarę możliwości (mogę podejść do DD w mojej okolicy - ul. Marysińska, mogę pojeździć gdzie trzeba - byle szybko ). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi