art Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Krotki filmik zmontowany na koniec sezonu, niestety tylko jeden dzień zdjęć. 0 Cytuj Lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Kurde, tez mam takiego koguta i chyba dzięki Tobie znów znalazłem dla niego nowe miejsce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 (edytowane) Kurde, tez mam takiego koguta i chyba dzięki Tobie znów znalazłem dla niego nowe miejsce polecam pod koguta przylepić czymś kawałek materiału żeby zbiornika nie rysował czasami sie opiera o kierownice, ale da sie przeżyć Edytowane 29 Października 2012 przez art (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Postawię go na wlewie od paliwa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Fajny filmik. Bardzo ładnie złożony chociaż to mnie nie dziwi w twoim wykonaniu 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Mi filmik również się podobał, ale zastanawia mnie tylko powód umieszczenia koguta na moto... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 (edytowane) właśnie jeżeli działa i pomaga to proszę o info na priv filmik ok Edytowane 29 Października 2012 przez Zyygy (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 filmik niby fajny tylko po co waliłeś ponad 190 z plecakiem? tak żeby się popisać na forum jak to szybko jeździsz? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 a ja w tym filmie nie widze nic ciekawego, no może ze 2,3 ujecia, reszta poskladana troche jakby z przypadku, slabo zgrane z muzyka, zero ciekawego efektu, no ale to tylko moje zdanie 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 hehe ja ta mwidzialem nawet 203km/h:P szalony:P no filmik jak filmik spoko wykonanie ale jakiegos szalu nie ma 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 art: Czym kreciles ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 A mi się bardzo podoba Szczególnie od 2:31 If you know what i mean? ;> P.S Co to za kamerka i co to za miejscówka ? 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 moje tereny Rudzka Góra 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi