Olo Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Sprzedam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudysid Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 wystaw w dziale sprzedam ty masz to na 50? ile sobie cenisz? Suzuki Rg80 '94 --> Suzuki Gs500 '93 5*( Oli) + Suzuki DL650 V-Strom AK8-->Honda NX650 Dominator '90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Sprzedam! co nowego planujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Kurcze miałem dzisiaj pojechać gdzieś i porobić zdjęcia to nasypało Jest legalnie na A1 W niedługim czasie będzie ogłoszenie i wszystko opisane. Jak ktoś teraz to PW. Marcin, jawą będę jeździć hehe GS'ika mam jednego upatrzonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudysid Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Olo zanim kupisz to jeszcze przyjedz obejrzeć mojego na wiosnę będę sprzedawał , bo 3 moto ciężko pomieścić 1 Suzuki Rg80 '94 --> Suzuki Gs500 '93 5*( Oli) + Suzuki DL650 V-Strom AK8-->Honda NX650 Dominator '90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Przyszła ta chwila ;/ http://tablica.pl/oferta/honda-cbr-125r-CID5-ID4L8wJ.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Cbr sprzedana ;/ mam nadzieję że trafiła w dobre ręce. Nowym właścicielem jest 77 letni emeryt Kilka słów. Przez kilka lat przed kupnem cbr, była moim wielkim marzeniem. Po zrobieniu a1 i zrobieniu wielu km po PL, trafiła się w końca ta jedyna, przez którą prze wiele miesięcy nie byłem w stanie się nacieszyć Miło mi się nią jeździło, co prawda w trasy trochę było ciężko jechać, ale po mieście bardzo zwrotne, lekkie moto. 3 moto oraz auto ciężko utrzymać i musiałem niestety sprzedać :/ Szkoda że ją kupił jakiś dziadek, który zamierza sobie jeździć ją po działce, a nie po Łodzi na różne zloty motocykli ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Łohohohoho, no pięknie... widzę, że puściłeś ją Kononowiczowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 A może trza namówić dziadka by się zapisał do naszego forum i jeździł na zloty. Myślę , że jakbyś mu pokazał parę fotek naszych miłych koleżanek to może by się skusił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatcartman Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Kto wie, może ta naklejka "lubie za***rdalać" go zmotywuje hahahaha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Kto wie, może ta naklejka "lubie za***rdalać" go zmotywuje hahahaha Wszystko się może zdarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi