duchu Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) Moja luba ;-) zdjęcie zrobione odrazu po przyprowadzeniu ;-) Pierwsze co muszę to podnieśc ją, obniżona została specjalnie o 5cm dla właścicielki poprzedniej. Edytowane 26 Października 2012 przez duchu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Wygląda świetnie, pozostaje tylko życzyć nawijania tysięcy kilometrów 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 hmmm a co myślicie o paskach na koła ??? czerwone a może białe widziałem jedno zdjęcie takiej z białymi też fajnie wyglądała ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Sprzęcik całkiem spoko czerwone a może białe widziałem jedno zdjęcie takiej z białymi też fajnie wyglądała ;-) Dawaj czerwone! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LISIK 76 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 pogratulowac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemin Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Łaaaaadna obie ładne http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Dobrana para:D ja mam w planach założenie czerwonych pasków do takiej samej, a z białymi nie widziałem w tej kolorystyce:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 czerwone jak masz wątpliwości to otwórz sobie zdjęcie moto z boku w paincie i narysuj na nim kółka w kolorach które rozważasz Może to dziecinne, ale poza zwykłymi zdjęciami innych maszyn, też pomaga podjąć decyzję ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 w sumie racja a pomyślałem o białych bo znalazłem takie gdzieś zdjęcie, kogoś z forum chyba tego A ten biały to naszej koleżanki Aneczki ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOPERNIK Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Piękna CBR-ka pogratulować i życzyć wielu mile spędzonych chwil na motongu .. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemin Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Z czerwonymi paskami też elegancko... moja ma owakie i nie narzekam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) Przód jak ma mojej cbr 125 Edytowane 30 Października 2012 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi