Velastir Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) Forumowy teamspeak- co wy na to? Lub jakikolwiek inny komunikator głosowy... Po co pisać jak można gadać ^^ Edytowane 25 Października 2012 przez Velastir (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 OO lubię to Sam korzystam od lat z Team Speak 2 i 3, a ostatnio głównie ze Skype. Można by pomyśleć o założeniu serwera. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Z tego co wiem to nic nie kosztuje, a rozmawiając jest łatwiej nawiązać znajomość 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) Ts'a jak najbardziej, był moment że jak skończyły się czasy CB to siedzieliśmy właśnie na Ts-ie... Jak coś, to dawać namiary na jakiś serwer... Edytowane 25 Października 2012 przez Arecki (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) TSworld.pl | Darmowe kanały i serwery głosowe. TS2, TS3, Mumble Oficialna strona PublicTS.pl Tylko pozostaje kwestia dogadania się z adminem i założenie kanału... zaznaczam że nie mam doświadczenia z tymi serwerami i nie wiem jak one działają, może ktoś ma inne propozycje odnośnie serwerów na którym miałby powstać nasz kanał... Edytowane 25 Października 2012 przez Velastir (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Z doświadczenia wiem, że wynajmowanie kanału w tzw.serwerowni mija się z celem. Ludzie wchodzą na kanały, które ich nie powinny interesować i śpiewają, drą japę, puszczają muzykę itd. Na dłuższą metę jest to męczące, a banowanie nic nie daje, bo taki trolli jest mnóstwo. Łatwiej i szybciej będzie, jak postawimy własny serwer - tylko musiałbym znać wstępną liczbę zainteresowanych tym przedsięwzięciem. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Z tego co pamiętam to stawialiśmy serwer sami, żeby uniknąć trolli wtedy jest większe pole do działania... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 tylko musiałbym znać wstępną liczbę zainteresowanych tym przedsięwzięciem. Tak więc proponuje ankietę Btw. spodziewałem się większego odzewu , jak narazie 3 osoby są zainteresowane... Trzeba wyjść z tematem do ludzi... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 ale bedzie mozna cos zaspiewac? 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 (edytowane) ale bedzie mozna cos zaspiewac? Jeśli tak, to też się pisze Chętnie posłucham, bo talentu do śpiewania nie mam Edytowane 28 Października 2012 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 też moge dawać w duecie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Okej, więc dogadałem się z kumplami. Będziemy mieli wspólny serwer Team Speak 3, póki co na 20 slotów. Jak się zapełni, będziemy rozszerzać Wszystko na razie w surowej formie, ale jak coś zapraszam : IP: 178.217.186.86:10405 Kanał: motocykle-lodz.pl Na dniach ogarnę serwa całego i ogłoszę to oficjalnie wraz z instrukcją obsługi dla niewtajemniczonych http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Kanał na TS mamy od przeszło tygodnia - wbijam od czasu do czasu żeby zobaczyć co sie dzieje ale jeszcze nie wiedziałem tam nikogo, a raczej nie słyszałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Nie dziwie się - jeszcze go nie miałem czasu dobrze skonfigurować i odpowiednio rozpromować. Daj mi kilka dni, jak nie to bij 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Jedni będą śpiewać to ja mogę bić. Tylko Suchy nie możesz się bronić 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 byłem przed chwilą na tym kanale i byłem sam jak palec 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi