Skocz do zawartości

Zajmuję Się... , Pracuję W... , Mój Zawód To...

Logan

Rekomendowane odpowiedzi

jak kiedyś będę b.bogaty, założę sobie... klimę w saunie :laugh2:

oczywiście jak będę miał saunę - a będę, bo będę bogaty :riding:

Edytowane przez jaquzie (wyświetl historię edycji)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Ja obecnie pracuję w tyg. jako kierowca-konwojent-przedstawiciel a weekendy wesela i inne imprezy okol. fotograf. operator

• 2 tygodnie później...

a ja jestem adwokatem...

więc jakby jakiś problemik natury prawnej to zapraszam.

o innych sprawach też mogę posłuchać, ale pewnie nie będę mógł pomóc :smile:

a ja jestem adwokatem...

więc jakby jakiś problemik natury prawnej to zapraszam.

o innych sprawach też mogę posłuchać, ale pewnie nie będę mógł pomóc :smile:

Specjalizujesz się w jakimś konkretnym prawie?

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

Specjalizujesz się w jakimś konkretnym prawie?

głównie cywilne (podziały majątku, zniesienie współwłasności, sprawy o zapłatę, zasiedzenia, spadki, zachowki, odszkodowania itp.), rodzinne (rozwody, władza rodzicielska, alimenty) i gospodarcze (bieżąca obsługa podmiotów gospodarczych, pozwy o zapłatę, obsługa zadłużenia, negocjacje).

Wspólniczka zajmuje się głównie prawem karnym, więc staram się jej nie wchodzić w paradę :smile:

W sumie to współpracujemy w kilka osób (adwokatów) więc mamy dość szeroką paletę spraw, a jeśli czegoś nie bierzemy to przeważnie kierujemy do kogoś kto się tym zajmuje.

powiedz, że nie sławetny zespół 1 z ul. Narutowicza :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

p.s. niedawno udało nam się zakończyć kilka spraw w Twoich stronach Jabioka (w Piotrkowie Tryb.) 

Pozdrawiam

powiedz, że nie sławetny zespół 1 z ul. Narutowicza :P

nie nie, to nie my :smile:

my jesteśmy na ul. Gdańskiej

p.s. niedawno udało nam się zakończyć kilka spraw w Twoich stronach Jabioka (w Piotrkowie Tryb.) 

Pozdrawiam

nie nie, to nie my :smile:

ufff :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

O to obok mnie ;) chyba przyjdę się przywitać ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

zapraszam, zapraszam. nr 54 (przy zielonej) 

Tylko wcześniej proszę o info, żebym był :smile:

zapraszam, zapraszam. nr 54 (przy zielonej)

No to już bliżej się nie dało :P

PS

Koniec OT

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

p.s. właśnie byłem na Twojej stronie i widzę, że masz dużo fajniejszą robotę niż moja :smile:

p.s. właśnie byłem na Twojej stronie i widzę, że masz dużo fajniejszą robotę niż moja :smile:

To tylko hobby ;)

rodzinne

Drogi jesteś, że tak zapytam... :hihi: jeśli chodzi o poradę prawną oczywiście? :laugh2:

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

czy drogi?

myślę że nie. oczywiście zależy czego sprawa dotyczy. Za duże sprawy bierze się więcej, bo więcej z nimi roboty, większa odpowiedzialność i więcej można wygrać dla klienta, ale jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się żeby nie dogadać się z klientem w kwestiach finansowych.

raczej to ja nie przyjmuję sprawy jeśli widzę, że w mojej ocenie jest nie do wygrania. wychodzę z założenia, że jak klient ma oberwać od losu, to nie chcę żeby jeszcze musiał mi za to płacić.

Drogi jesteś, że tak zapytam... :hihi: jeśli chodzi o poradę prawną oczywiście? :laugh2:

p.s. dla Ciebie porada będzie gratis.

kontakt do mnie masz więc jak coś to daj znać - pogadamy

Siema,moja firma zajmuje sie nieruchomościami. W chwili obecnej zarządzaniem Wspólnotami i odrębnymi lokalami, wcześniej prowadziłem agencję nieruchomości. Więc jakby ktoś szukał mieszkania do najmu,zakupu lub odwrotnie podpowiem kilka ciekawych rzeczy.

Hmm to może będę potrzebował twych kompetencji ;)

• 1 miesiąc temu...

Elektromonter z zawodu (wyuczony), strażak od 6 lat (wykonywany), ratownik medyczny od niedawna :biggrin:

Na co dzień przewodnik psa ratowniczego poszukiwawczego więc jak komuś zaginie ktoś z rodziny* np. w lesie czy innym terenie otwartym to walić jak w dym.

http://www.ratownicy.org

* - nie dotyczy teściowych :hihi: (żart)

Edytowane przez kamaras (wyświetl historię edycji)

kamaras

ccm250.png

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Kiedy, jakiś czas temu grałem w klubach jako DJ, organizowałem 18-stki, imprezy na salach itd (głównie pop, house, trance - typowo klubowe klimaty). Zostało mi trochę sprzętu oświetleniowego, scenicznego i audio. Jeśli ktoś będzie chciał coś wypożyczyć lub będzie chciał zorganizować jakąś imprezę dajcie znać. Jeśli będę mógł z chęcią pomogę lub doradzę w miarę możliwości :smile:  

Zostało mi trochę sprzętu oświetleniowego, scenicznego i audio. Jeśli ktoś będzie chciał coś wypożyczyć lub będzie chciał zorganizować jakąś imprezę dajcie znać. Jeśli będę mógł z chęcią pomogę lub doradzę w miarę możliwości :smile:

Przecież wczoraj impreza forumowa była :cheers: :cheers:

http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE