benusso Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ja pozycjonuję strony www, SEO, ADWORDS, jakby ktoś chciał taką usługę dla siebie to dam atrakcyjne ceny. Mile widziana współpraca ze sklepami i serwisami moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Również się dołączę,cała kariera w MPK Sp z o o.10 lat katowałem przecinaki tzw Tramwaje,a obecnie jestem kierowcą autobusów i latam dzień w dzień po naszym mieście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Podaj linie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Podaj linie. 50,52,55,64,65,69,70,71,72,75,80,82,84,86,94,99 do koloru do wyboru 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) www.pias.com.pl handlowiec i opiekun firmy Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez jaca (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 50,52,55,64,65,69,70,71,72,75,80,82,84,86,94,99 do koloru do wyboru kumpel po fachu Grzesia Lubianego 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) kumpel po fachu Grzesia Lubianego Nie zasmiecaj tematów ! Na początku tak ładnie i czytelnie wyglądał Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatum Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 uczy ?????? ona je bije, krzyczy na nie, terroryzuje te biedne dzieciny, maltretuje psychicznie ....... potworna jest mówię Ci Rid horror , blond horror po prostu ps. Fatum należy mi się prowizja za nowych klientów Ojjj dzięki Martucha za miłe słowa o mojej osobie... wiedziałam, że moge na Ciebie liczyć Rid a co potrzebujesz ? Bo chyba na pierwszy taniec młodej pary to już zapóźno ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Wcale nie jest za późno, ale nie o to chodzi. Tak myslalem by sie w ten dziedzinie podszkolic. Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Tak myslalem by sie w ten dziedzinie podszkolic. After po KTS już za tydzień, a nóżki nadal się plączą 1 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 After po KTS już za tydzień, a nóżki nadal się plączą Hehe tam mi się zaczną plątać nóż 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Prowadzę własny gabinet weterynaryjny, jakby ktoś miał problemy z psem, kotem, kurą, dinozaurem ... to zapraszam 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 a gdzie ten gabinet? bo mój kot lubi randki z lisem i raz wrócił z odgryzionym ogonem a później z rozszarpaną d*pą i coś czuję, że to nie wszystko ;PJa pracuje w dziale technicznym sieci Plus. Konfiguruje modemy przez telefon. słabo..a Jest tu ktoś kto L4 załatwi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 a Jest tu ktoś kto L4 załatwi? L4 to Ci każdy może załatwić jak Cię odpowiednio "uszkodzi" 1 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarekH6 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez CzarekH6 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Odpowiednio uszkodzic to tez potrafie ale wolalbym sam papierek. No nic pozostaje symulacja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 bo mój kot lubi randki z lisem i raz wrócił z odgryzionym ogonem a później z rozszarpaną d*pą i coś czuję, że to nie wszystko ;P koci masochista????? znaczy wogóle tego ogona nie ma ???? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Taaa ma takiego 5 cm kikuta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) no to żyją jak lis z kotem jeden z moich psów ostatnio też zaginął w lesie ale miał wiecej szczęścia bo wrócił cały zakrwawiony ale.. jak sie okazało to nie była jego krew... biorąc pod uwagę że był to ten mniejszy czyli pudel miniaturka - myślę że poszedł wku..wił się na jakiegoś dzika więc go zagryzł i wrócił... tak czy owak Fazer dobrze wiedzieć a zdradzisz gdzie ten gabinet ? LwG Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez Bambrys (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 yyyy może ten pudel miniaturka odgryzł ogon kotu ??? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 a ja mam oc za moje psy więc się nie boję odpowiedzialnosci odszkodowawczej - no może bardziej obawiam się tej moralnej.... biedny kotek... w każdym razie zaprzeczam akurat ona koty lubi niestety bez wzajemności 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 ale lubi na surowo czy jakoś przyrządza? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Jak macie jakiś problem ze zwierzyńcem to walcie na pw. 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 ale lubi na surowo czy jakoś przyrządza? w formie carpaccio 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Od niedawna jestem współwłaścicielem w firmie wykonującej instalacje sanitarne (wcześniej byłem jej pracownikiem): -wentylacja -klimatyzacja -woda lodowa i ciepło technologiczne -wod-kan Specjalizujemy się przedewszystkim w wentylacji i klimatyzacji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi