Skocz do zawartości

Zajmuję Się... , Pracuję W... , Mój Zawód To...

Logan

Rekomendowane odpowiedzi

a ja jestem hydraulikiem :smile: gaz woda kanaliza ogrzewanie, jak potrzeba pomocy to zapraszam, albo ugadam szefa na dobre znizki albo zrobie "na fuche" pozdrawiam!

• 4 tygodnie później...

Jakby ktoś miał problemy z jakimkolwiek komornikiem sądowym z naszego miasta lub potrzebował pomocy przy egzekucji komorniczej to zapraszam. Postaram się pomóc:-)

Dość sprawnie przeprowadzam rownież eksmisje i inne niepopularne tematy prawne:-)

Edytowane przez markowicz (wyświetl historię edycji)

Ja aktualnie pracuje w kancelarii prawnej Sokrates, zajmującej się odzyskiwaniem odszkodowań po wypadkach z OC sprawcy, więc jak ktoś coś miał można śmiało walić, także po porady prawne, wtedy będę męczył prawników i służył pomocą ;) poza tym przyszłość wiążę z zawodem robotyka, ale jak na razie trzeba coś robić żeby zarobić na mieszkanie :decayed:

Powitać - jestem medykiem, obecnie pracuję w firmie zajmującej się opatrunkami nowoczesnymi, terapią cieżko goących się ran, dezynfekcją szpitalną, inkontynencją, polem operacyjnym etc.

Porada medyczna?

Planowanie terapii?

Pomoc (w miare możliwości) w dostaniu się do lekarza?

Pieluchy, opatrunki, termometry, ciśnieniomierze?

Zapraszam na priv, coś się wymyśli :smile:

Najważniejsze by nie nadużywać sosu

pawulon z twoim nickiem to wszyscy będą się zapewne w kolejce ustawiać ...... z chorą teściową :biggrin:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

• 3 miesiące temu...

Podbijam temat bo ciekawy :smile: 

Kierowca bombowca (TIR), arystokrata szos. :smile: Aktualnie wróciłem z dużych na solówki, czerwony Merc Atego plandeka na łódzkich blachach, naklejka z Transalpem z tyłu po lewej (nie ma drugiego takiego). Latam generalnie na południe: Czechy, Słowacja, Madziary, okazjonalnie Niemcownia, Kasztany, Beneluksy, Dania.Tak swoją drogą ciekawa opcja być jednocześnie kamionistą, kierowcą osobówki i bajkerem. Można dużo ciekawych wniosków wyciągnąć.Odpowiadam z góry: nie, nie zajeżdżam innym autom przy wyprzedzaniu na autostradach, patrzę w lusterka (w końcu mam ich 6 i nie mam nic innego do roboty) i jeśli tylko jest opcja to zjeżdżam na margines i migam prawym żeby mnie wyprzedzać (w przypadku moto nawet czasem na siłę zjeżdżam, żeby tylko moto poszło do przodu). Uroki kagańca na 90km/h :/P.S. Jak Was ciężarówka puszcza to ogień do przodu, w razie czego przyhamuje. No i łapka w górę w podziękowaniu, ew. mignięcie migaczami (prawy/lewy/prawy) /awaryjnymi, nawet nie wiecie jakie to miłe jak ktoś tygodniami się tłucze w ciężarówce i odlicza dni żeby też wsiąść na moto. Dotyczy nawet starych pekaesiaków, którzy ostatnio siedzieli na jednośladzie w '86.  Wiem bo przeproawdzałem wywiad środowiskowy :smile: LWG!

"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..."

http://bikepics.com/members/bzyq/

Odkąd jeżdżę moto mam bardzo dobrą opinie na temat kierowców Tirów. Bardzo często puszczają, albo dają migaczem, że mogę wyprzedzać, zasadniczo dżentelmeni

na drodze :smile: Kiedyś jeden kierowca się nawet zainteresował czy wszystko u mnie w porządku jak przystanąłem na poboczu, miłe to było :smile: 

A ja od15 lat jestem handlowcem. Firma w której zapuściłem korzenie jest importerem mrożonych ryb z całego swiata. W "rybie" walka trwa 10 lat.

Stąd nick który juz chyba nikogo nie zdziwi.

Edytowane przez filet (wyświetl historię edycji)

Odkąd jeżdżę moto mam bardzo dobrą opinie na temat kierowców Tirów. Bardzo często puszczają, albo dają migaczem, że mogę wyprzedzać, zasadniczo dżentelmeni

na drodze :smile: Kiedyś jeden kierowca się nawet zainteresował czy wszystko u mnie w porządku jak przystanąłem na poboczu, miłe to było :smile:

Smooth nie chcę Cie martwic ale pewnie to był motocyklista :biggrin:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Witam ja też jestem kierowcą tak zwanego TIR-a jeżdziłem po Europie obecnie latam na Czechy silosem mam prawko kat.A,B,C,E plus uprawnienia na Hds do 32 ton w tygodniu niestety nie latam na motorku chyba że mam urlop zostają mi tylko weekendy.Do zobaczenia na drodze  

Z racji wykształcenia; skończyłem rachunkowość to : księgowość mała, większa, płace, zus,podatki, kadry,  bhp- szkolenia pracowników - to moja działka czynności zawodowych, jestem wypada chyba powiedzieć ....księgowym. Pracuje jako księgowy na etacie ze względów zus-owskich, a prywatnie usługi w całym tym zakresie.

Prywatnie motocykl, narty i wiele spraw związanych z wodą, zaczynając od wędkarstwa, surfingu po motorowodniactwo skutery, narty wodne.

W razie czego zapraszam.

w tygodniu niestety nie latam na motorku chyba że mam urlop zostają mi tylko weekendy.  

skąd ja to znam :smile: czasem po cement nie latasz na te Czechy?

"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..."

http://bikepics.com/members/bzyq/

nie po cement latam z sodą do Czech a w okolicach Pragi ładuję mączkę wapienną latam pod barwami Hoffmanna

A ja pracuję w Salonie samochodowym, nie będę wymieniał nazwy co by reklamy nie robić...  jak coś zapraszam do działu Bazar..., auta nowe, używane, części samochodowe, usługi blacharskie... :smile:

Ja prowadzę Studio Tańca. Trenuję taniec od 20 lat i szczęśliwie łącze pracę z moją Pasją. Jeżeli ktoś jest zainteresowany zajęciami dla swojej pociech to zapraszam na stronę www.pasjadance.pl Strona powstała dzięki naszemu koledze x10d :smile: Dzięki Krzysiu :biggrin:

Edytowane przez Fatum (wyświetl historię edycji)

latam pod barwami Hoffmanna

To w Janikowie bez kolejki pewnie ładujesz :smile: Myjesz czasem silos w Piotrkowie na Dmowskiego?

wolę dwieście po mieście

• 2 tygodnie później...

Ponieważ jako świeżak dopiero się aklimatyzuję dodam kilka słów o sobie.

Pracuję jako Bankier ds Obsługi Klienta lub prościej mówiąc Opiekun Klienta w banku. Potrzebujecie, żeby ktoś się Wami zaopiekował? :biggrin:

A tak poważnie służę poradą odnośnie kont, kart kredytowych, kredytów, inwestycji, lokat itp. (kredyt przy zakupie nowego moto pewnie niejednemu się przydaje ;) )

Poradą bo wciskać nic nikomu nie zamierzam :biggrin:

Poza tym jestem skrzypaczką. Od wielu wielu lat grywam na ślubach, repertuar dość szeroki i różnorodny, chętnie przyczyniam się do spazmatycznych szlochów babć, cioć i mam w kościołach :biggrin:

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

Ja prowadzę Studio Tańca.

Tylko dzieci uczysz  ? :P

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Tylko dzieci uczysz  ? :P

uczy ?????? ona je bije, krzyczy na nie, terroryzuje te biedne dzieciny, maltretuje psychicznie ....... potworna jest

mówię Ci Rid horror , blond horror po prostu :P

ps. Fatum należy mi się prowizja za nowych klientów :biggrin:

mówię Ci Rid horror , blond horror po prostu :P

Ja tu pani instruktor szukam a ona mnie straszy ehhhhh :P

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

A ja to tak trochę sprzątałem...... później zbierałem śmieci...... teraz je przetwarzam.

A tak na poważnie przetwórstwo tworzyw sztucznych z  odpadów.

śmierdząca sprawa....

Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! :biggrin:

Ja jestem ratownikiem medycznym. Od 6 lat pracuje w Wojewódzkiej Stacji Ratownictwa Medycznego w Łodzi. Swoich usług nie polecam ze względu na okoliczności ewentualnego kontaktu. Ponad to jestem ratownikiem WOPR i instruktorem pierwszej pomocy, kwalifikowanej pierwszej pomocy.