piotreklodz Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Inzynier budownictwa, technik geodeta i jakos tak krece sie ciagle wokol drogownictwa, brukarstwa, wiec gdyby ktos chcial jakiejs pomocy przy wjezdzie do garazu, mial jakas drobna robotke na weekend.ktorej nikt nie chce sie podjac... 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Arkadius Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Przecież wczoraj impreza forumowa była :cheers: Tak, wiem że zawsze jestem filip z konopi po fakcie Może następnym razem się jakoś przydam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek112 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Ja ładnie remontuje domki od środka więc gdyby ktoś potrzebował jakiejś pomocy to służę pomocą oczywiście za delikatną opłatę 0 Cytuj Posiadam tanie używane motocykle, które można przeglądać na stronie: http://uzywane-motory.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 a ja jestem farmaceutką ale apteka mi się znudziła i sprzedaje... zioło oczywiście w sklepie zielarsko - medycznym.. oby nie chrować ale jak coś to pisać 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 A gdzie ten "zielarski" się znajduje? 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 hehe nie będę reklamy robić bo ustawią się kolejki a jakie ziółko potrzeba? 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Ja razem z ojcem prowadze zaklad. Zajmujemy sie blacharstwem lakiernictwem i mechanika. Oprocz tego serwis rowerow. Jakby co honorujemy karty czlonkowskie ŁFM. 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 hehe nie będę reklamy robić bo ustawią się kolejki no i właśnie o to chodzi ponawiam o a-dresik 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 a jakie ziółko potrzeba? Suszone owoce jałowca masz ?? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Oprocz tego serwis rowerow. gdzie ten serwis? bo rower musze zakonserwować przed zimą no i właśnie o to chodzi ponawiam o a-dresik ale u mnie tłumy dziadków, nie dopchasz się hehe Suszone owoce jałowca masz ?? masz masz - 50g firmy kawon lub z darów natury, cena ok 3zł a co jałowcówka będzie..? 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Marti -weź daj adres 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 a co jałowcówka będzie..? Hmm niestety tym razem nie Marti -weź daj adres bez tego ani rusz no chyba że sprzedaż wysyłkowa wchodzi w grę 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnBv Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Masz kokon z błonkoskrzydłymi (osy, szerszenie, pszczoły) to wal jak w dym a pomogę!!! Jak się pali, wali i zarywa dzwoń do moich kolegów na nr 998 lub 112!!! Pozdrawiam!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) Helska 46a. Wojt-car. A poza tym wystarczylo by zajrzec na podstronke z rabatami!? Edytowane 24 Września 2013 przez achmed666 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawy Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Witam ponownie. Co prawda już się tu przedstawiałem w zakresie bycia sobie adwokatem, ale w związku z (jak się okazało) zapotrzebowaniem Szanownych Koleżanek i Kolegów na porady w przeróżnych kwestiach prawnych, serdecznie zapraszam Koleżanki i Kolegów (zwłaszcza tych nieśmiałych) do bezstresowego pisania lub dzwonienia, jeśli ktoś czuje taką potrzebę. Najlepiej piszcie bezpośrednio: tomasz.slomiak@ats-adwokaci.pl lub dzwońcie: 500 17 23 85 - proszę tylko o zaznaczenie, że jesteście z forum. Pozdrawiam i zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Ja tu się jeszcze nie witałem. Jestem "informatykiem". To bardzo szerokie określenie, więc może troszkę sprecyzuję. Zajmuję się wytwarzaniem oprogramowania, głównie na potrzeby bankowości i finansów. Moja specjalizacja to aplikacje webowe. Przez wiele lat byłem programistą, teraz już bardziej architektem i konsultantem. Na co dzień w pracy zajmuję się prowadzeniem zespołu developerów. Oprócz tego prowadzę firmę zajmującą się wszelakimi usługami w biznesie IT, począwszy od zarządzania infrastrukturą informatyczną, zarządzanie serwerami linuxowymi, konsulting oraz hosting. Jeśli mogę w czymś wam pomóc to zapraszam do kontaktu ze mną. Wszelkie szczegóły w profilu. 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Marti -weź daj adres a co jak najazd mi zrobicie? wstydze się 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jak będzie niefajnie to zmienisz pracę '''''''na lepszą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 a co jak najazd mi zrobicie? wstydze się Ja juz nie będę najeżdżał, kupiłem. dzięki 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) Tracisz utarg kochana... ale skoro nie zależy Ci na zbycie... Zawsze można dać zarobić Bonifratrom z Kosynierów... Edytowane 25 Września 2013 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) hej Jak będzie niefajnie to zmienisz pracę '''''''na lepszą moja jest naj.lepsza Tracisz utarg kochana... ale skoro nie zależy Ci na zbycie... Zawsze można dać zarobić Bonifratrom z Kosynierów... na utargi to nie narzekam ale Bonifraci... wrrr... Edytowane 8 Października 2013 przez Marti (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Ten temat mi jakoś umknął. Prowadzę serwis komputerów i notebooków, co prawda w Pabianicach, ale to przecież rzut beretem. Więcej szczegółów tutaj: http://www.natkom.com.pl. Każdy z kartą FŁM dostaje 30% rabatu na usługi! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackJack Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Prowadzę 2 sklepy- o jednym nie mogę tu napisać bo tak jest w regulaminie, natomiast drugi sklep jest z telefonami komórkowymi,laptopami i drobnym agd/rtv więc jak ktoś,coś to zapraszam... W celu informacji na co podpisać umowę (na jaki telefon) też zawsze pomogę (firmy też)... 0 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Siema, jak ktos szuka pracy i biegle wlada ktoryms z jezykow, lub zna kilka z nich: Wloski/Francuski/Niemiecki/Rosyjski/Angielski to zapraszam na pw. Moge pomoc dostac sie do firmy, w ktorej obecnie pracuje Wlasnie ruszyla dosyc duza rekrutacja wiec moze ktos skorzysta z pomocy. Edytowane 29 Października 2013 przez MaRRcin (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 maRRcin a Ratownika medycznego nie potrzebujesz? (znam trochę mogowy ) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi