Skocz do zawartości

Zajmuję Się... , Pracuję W... , Mój Zawód To...

Logan

Rekomendowane odpowiedzi

Inzynier budownictwa, technik geodeta i jakos tak krece sie ciagle wokol drogownictwa, brukarstwa, wiec gdyby ktos chcial jakiejs pomocy przy wjezdzie do garazu, mial jakas drobna robotke na weekend.ktorej nikt nie chce sie podjac...

Tylko Honda -> XL600V + XR400R = :riding:

Ja ładnie remontuje domki od środka więc gdyby ktoś potrzebował jakiejś pomocy to służę pomocą oczywiście za delikatną opłatę :P

Posiadam tanie używane motocykle, które można przeglądać na stronie: http://uzywane-motory.pl

a ja jestem farmaceutką ale apteka mi się znudziła i sprzedaje... zioło :P oczywiście w sklepie zielarsko - medycznym..  oby nie chrować ale jak coś to pisać :smile:

"Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"

Ja razem z ojcem prowadze zaklad. Zajmujemy sie blacharstwem lakiernictwem i mechanika. Oprocz tego serwis rowerow. Jakby co honorujemy karty czlonkowskie ŁFM.

Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów

Łódź ul. Helska 60

Tel. 530 679 839, 501 529 991

Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!

Czynne pn - pt 9-17
Sob 9- 13

YAMAHA FJ 1200     icon3.png

a jakie ziółko potrzeba? :P

Suszone owoce jałowca masz ?? ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Oprocz tego serwis rowerow.

gdzie ten serwis? bo rower musze zakonserwować przed zimą :smile:

no i właśnie o to chodzi :biggrin: ponawiam o a-dresik ;)

ale u mnie tłumy dziadków, nie dopchasz się :biggrin: hehe

Suszone owoce jałowca masz ?? ;)

masz masz - 50g firmy kawon lub z darów natury, cena ok 3zł ;) a co jałowcówka będzie..?

a co jałowcówka będzie..?

Hmm  niestety tym razem nie

Marti -weź daj adres

bez tego ani rusz no chyba że sprzedaż wysyłkowa wchodzi w grę

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Masz kokon z błonkoskrzydłymi (osy, szerszenie, pszczoły) to wal jak w dym a pomogę!!!

Jak się pali, wali i zarywa dzwoń do moich kolegów na nr 998 lub 112!!!

Pozdrawiam!!!

Helska 46a. Wojt-car. A poza tym wystarczylo by zajrzec na podstronke z rabatami!?

Edytowane przez achmed666 (wyświetl historię edycji)

Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów

Łódź ul. Helska 60

Tel. 530 679 839, 501 529 991

Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!

Czynne pn - pt 9-17
Sob 9- 13

YAMAHA FJ 1200     icon3.png

Witam ponownie.

Co prawda już się tu przedstawiałem w zakresie bycia sobie adwokatem, ale w związku z (jak się okazało) zapotrzebowaniem Szanownych Koleżanek i Kolegów na porady w przeróżnych kwestiach prawnych, serdecznie zapraszam Koleżanki i Kolegów (zwłaszcza tych nieśmiałych) do bezstresowego pisania lub dzwonienia, jeśli ktoś czuje taką potrzebę.

Najlepiej piszcie bezpośrednio: tomasz.slomiak@ats-adwokaci.pl

lub dzwońcie: 500 17 23 85 - proszę tylko o zaznaczenie, że jesteście z forum.

Pozdrawiam i zapraszam

Ja tu się jeszcze nie witałem. Jestem "informatykiem". To bardzo szerokie określenie, więc może troszkę sprecyzuję. Zajmuję się wytwarzaniem oprogramowania, głównie na potrzeby bankowości i finansów. Moja specjalizacja to aplikacje webowe. Przez wiele lat byłem programistą, teraz już bardziej architektem i konsultantem. Na co dzień w pracy zajmuję się prowadzeniem zespołu developerów.

Oprócz tego prowadzę firmę zajmującą się wszelakimi usługami w biznesie IT, począwszy od zarządzania infrastrukturą informatyczną, zarządzanie serwerami linuxowymi, konsulting oraz hosting.

Jeśli mogę w czymś wam pomóc to zapraszam do kontaktu ze mną. Wszelkie szczegóły w profilu.

Honda

a co jak najazd mi zrobicie? :P wstydze się :biggrin:

Ja juz nie będę najeżdżał,  kupiłem. dzięki ;)

hej :smile:

Jak będzie niefajnie to zmienisz pracę '''''''na lepszą

moja jest naj.lepsza :P

Tracisz utarg kochana... ale skoro nie zależy Ci na zbycie... :whistling:

Zawsze można dać zarobić Bonifratrom z Kosynierów... -_-

na utargi to nie narzekam :biggrin: ale Bonifraci... wrrr...

Edytowane przez Marti (wyświetl historię edycji)

Ten temat mi jakoś umknął. Prowadzę serwis komputerów i notebooków, co prawda w Pabianicach, ale to przecież rzut beretem. Więcej szczegółów tutaj: http://www.natkom.com.pl. Każdy z kartą FŁM dostaje 30% rabatu na usługi!

• 3 tygodnie później...

Prowadzę 2 sklepy- o jednym nie mogę tu napisać bo tak jest w regulaminie, natomiast drugi sklep jest z telefonami komórkowymi,laptopami i drobnym agd/rtv więc jak ktoś,coś to zapraszam...

W celu informacji na co podpisać umowę (na jaki telefon) też zawsze pomogę (firmy też)...

Sklep i serwis motocyklowy -  Łódź Limanowskiego 213

• 2 tygodnie później...

Siema,

jak ktos szuka pracy i biegle wlada ktoryms z jezykow, lub zna kilka z nich: Wloski/Francuski/Niemiecki/Rosyjski/Angielski to zapraszam na pw. Moge pomoc dostac sie do firmy, w ktorej obecnie pracuje  ;) Wlasnie ruszyla dosyc duza rekrutacja wiec moze ktos skorzysta z pomocy.

Edytowane przez MaRRcin (wyświetl historię edycji)