Suchy-wolk Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 nie oszukujmy sie rska nie jest duzym motocyklem heheheheh troche wieksze od pocketa Nie wiem czy piszesz to w sposób 'ironiczny', ale wnioskuję, że nie widziałeś nigdy RS'ki na własne oczy, bo do pocket-bike'a nie jest podobna rozmiarem :wry:Do autora - fajna maszyna, widziałem ten egzemplarz kilkakrotnie i ma niezłe kolorki http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 nowa r6 przy rs1200 tez wygląda jak pocket wiec zawsze gdzieś tam ironia może być zachwana. w tym wypadku stwierdzam ogólnie ze motocykl nie jest wielki nie chciałem bynajmniej nikogo urazić, co więcej uważam to za wielki plus bo sam nie lubię przerośniętych, olbrzymich i ciężkich motocykli (takie moje skrzywienie). Każdy ma swój gust i swoje zabawki. Ja lubię te lżejsze, łatwiejsze do opanowania. Sam teraz szukam jakiegoś piździka do polatania typu rs czy senda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Planuje swap na 250ccm 2t. Ugadałem się już z gościem ma silnik od Rd 2t w lc (60HP) daje drugi silnik bez karterów gratis za dość dobre pieniądze.Masz już ten silnik? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki1996 Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Masz już ten silnik?Miałem trochę przygód z policją i ze swapa nic nie wyszło, bo rodzice do czasu, aż prawka nie zrobię zabronili mi jeździć, a ogólnie to długo rs-ka u mnie nie będzie.Zrobię A1 i chciałbym coś innego kupić.A co do rozmiarów Aprilki to wielka nie jest, ale 600rr nie jest większa. W garażu obok rs-ki taka stała i cebra była ciut masywniejsza różnice widziałem jak obok stanął nowy blady. Szerokie to to. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 A co do rozmiarów Aprilki to wielka nie jest, ale 600rr nie jest większaNiee w ogóle kapeć taki sam silnik też ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki1996 Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Niee w ogóle kapeć taki sam silnik też ? Nie pisałem o silniku tylko o wymiarach, a kapcia rr ma 180 seryjnie, a u mnie jest 160 więc to nie taka duża różnica..Zresztą widziałeś kiedyś RS ? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif EDIT: Wymiary RS 125: Dług x szer x wys: 1950 x 720 x 1135 mm Wymiary CBR 600rr: Dług x szer x wys: 2010 x 685 x 1105 mm 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 ładna maszynka gratulacje ale biała? wyglada jak r6 byka http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki1996 Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 A nie R1? :decayed:Jakbym miał jakąś ciekawą koncepcję to mógłbym ją pomalować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Hehe, ale JAKUBKO się śmieje że Byku ma R1 ale jedzie jak R6. < tak wyczytałem w jakimś poście.Ale RS-ka naprawdę fajna i fajnie się nią śmiga 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Zresztą widziałeś kiedyś RS ?Widzieć widziałem nie jedną jeździć też jeździłem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 bardzo mi sie podoba ale bez tego no fear.. ale ogólnie super. mialem okazje przejechac sie tylko na roczniku 2004 i mialem pozytywnie wrazenie... naprawde ładna! pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki1996 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 http://www.youtube.com/watch?v=i16c2NUT9sgTak to sobię gada.Główny minus 2t.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Wiadomo, szału niestety nie da się tym zrobić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 jak na 125 to naprawdę ładna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki1996 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 W najbliższym czasie Aprilka dostanie nowe malowanie. Biało czerwone lucky strike.W tym tyg jadę po pistolet i lakiery. Rama będzie malowana proszkowo, reszta włącznie z felgami pistoletem.EDIT: A no i gdzieś trzeba będzie zamówić okleine Lucky Strike.Tylko narazie nie wiem gdzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 W najbliższym czasie Aprilka dostanie nowe malowanie. Biało czerwone lucky strike.W tym tyg jadę po pistolet i lakiery. Rama będzie malowana proszkowo, reszta włącznie z felgami pistoletem.Szczerze pisząc to nie widziałem ładniejszej RS 125. W tych kolorach wygląda rewelacyjnie !!! Nie wiem czemu chcesz ją przemalowywać Biało czerwonych jest pełno, a Twoja perła jest żadko spotykana i się wyróżnia Przemyśl to jeszcze kolego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki1996 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zakupiliśmy dzisiaj wszystkie produkciki potrzebne do malowania. Byłem mega zdziwiony, że zapłaciłem tak mało. :shock: Wszystkie lakiery z palety suzuki, czyli niby lepsze do plastików te motocyklowe lakiery są. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Czekamy na efekty Te białe pojemniki przypominają mi szpachle 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki1996 Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Świeże zdjęcia. Mam nadzieje, że to już ostatnie w tym malowaniu. :mrgreen: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Widać był palony kapeć 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki1996 Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 No trochę palone było, bo myśle nad zmianą kapcia to tego można trochę zmęczyć. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Ogólnie chce zrobić wszystko, co możliwe, czyli doprowadzić go do stanu idealnego. Mam nadzieje, że do Częstochowy zdąże. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 nieezły bandyta mały ale byk 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 No w takim kolorze wyglada super, już myślałem że będzie czerwona 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 No w takim kolorze wyglada super, już myślałem że będzie czerwona Ona jest jeszcze w starym kolorze , a ja już nie mogę się doczekać nowego oblicza rs-ki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Widać ogrom chęci do pracy. Przyplusowałeś mi shoei na zbiorniku Tak trzymaj i do zobaczenia ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi