Miki1996 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 W styczniu zakupiłem motor jakim jest aprilia rs 125 z 2007 roku. Jest to wersja PY i idzie naprawdę przyjemnie. Niestety był szlif, gdyż mało rozsądny Pan postanowił wyjechać przed rozpędzone moto.Apka dostała biała perłe. Obicie siedzenia czarne, a felgi czerwona perła. :mrgreen: Na sezon 2012 planuje przesiadkę na inne moto. Fot. . = Aprilia dostała też crashpady womet techa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Wow, niezłe wrażenie robi jak na 125 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 zarąbisty sprzęt ! Gdyby to miało z 250 to bym kupił i nigdy nie zmieniał Nie dosyć że piękny, to jeszcze mało pali... ideał < 3 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Mało pali? Chyba tyle co moja sześć-seta Maszyna fajna, poza dźwiękiem 2T, motocykl godny polecenia jednak dla początkujących. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Nie wiem jak Ty, ale ja uważam, że perła rządzi :)Piękny egzemplarz. Inwestycja w crash pady to jak najbardziej słuszna decyzja. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki1996 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 zarąbisty sprzęt ! Gdyby to miało z 250 to bym kupił i nigdy nie zmieniał Nie dosyć że piękny, to jeszcze mało pali... ideał < 3Planuje swap na 250ccm 2t. Ugadałem się już z gościem ma silnik od Rd 2t w lc (60HP) daje drugi silnik bez karterów gratis za dość dobre pieniądze.A co do spalania to mam problemy z Regulacją Zaworu i chyba przez to pali tak dużo. Aż 10-12l/100km. Gaźnik też jest do regulacji, ale to będzie zrobione na dniach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 10-12 litrów? waść żartujesz? to powinno palić 3-4 litry, ale o tym to chyba wiesz... :> Suchy, mimo wszystko nie bardzo wierzę że Twój Kot pali tyle co motocykl klasy 125... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki1996 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 To jest 2t. Każdym 2-suwem 125 zejśie poniżej 6l to niesamowite osiągnięcie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 no to widać się nie znam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki1996 Opublikowano 30 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Troszkę świeższe zdjęcia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 To jest 2t. Każdym 2-suwem 125 zejśie poniżej 6l to niesamowite osiągnięcie.To chyba nie wiesz ile palą inne 125 . Cagivą mito masz koło 6.5 na katowaniu . moja nsr max 5.5 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 bardzo fajne moto:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 wygląda zacnie jak na 125.chciałbym ją jeszcze usłyszeć 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki1996 Opublikowano 1 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 To chyba nie wiesz ile palą inne 125 . Cagivą mito masz koło 6.5 na katowaniu . moja nsr max 5.5To chyba nieźle zamulasz na drodze. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Dokładnie Moja NSR musiała zjeść 7 przy dynamicznej jeździe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 To chyba nieźle zamulasz na drodze. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gifTo chyba te wasze nigdy nie wiedziały co to czyszczenie i regulacja moja jest na dotarciu i pali nie całą 5 gdy ją kupiłem leciałem z częstochowy spaliła mi dokładnie 5.3 gdzie nie schodziłem poniżej 7 tys obrotów całkowity kat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 10-12 litrów? waść żartujesz? to powinno palić 3-4 litry, ale o tym to chyba wiesz... :> 3-4 litry (a bardziej 4 ) to palila moja Area 51, ktora ma 50ccm i jest 2T. Chyba myslales o 4T, gdzie 125ccm pali mi zwykle kolo 3,5-4l/100 A wracajac do tematu - calkiem calkiem ta Aprilia, zwlaszcza po malowaniu jest jeszcze do tego charakterystyczna 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 To chyba te wasze nigdy nie wiedziały co to czyszczenie i regulacja moja jest na dotarciu i pali nie całą 5 gdy ją kupiłem leciałem z częstochowy spaliła mi dokładnie 5.3 gdzie nie schodziłem poniżej 7 tys obrotów całkowity katMiałem NSR w bardzo dobrym stanie, one po prostu tyle palą ;]Może Twoje katowanie trochę odbiega od mojego ;]Albo błędnie liczysz spalanie ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki1996 Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Trochę świeższych fotek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 No wyglada naprawde dobrze 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Ładne połączenie bieli z czerwienią Na tym zdjęciu gdzie palisz laczka jak spojrzałem tak na szybko pierwszy raz, to myślałem, że to pocket bike 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki1996 Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Rzeczywiście na tym zdjęciu taka mała się wydaje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Bardzo ładnie ją zrobiłeś gratulacje może na wiosnę jak się spotkamy na jakimś wyjeździe to dasz się przejechać? jeszcze 125 nie jeździłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki1996 Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Nie ma sprawy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Ładne połączenie bieli z czerwienią Na tym zdjęciu gdzie palisz laczka jak spojrzałem tak na szybko pierwszy raz, to myślałem, że to pocket bike nie oszukujmy sie rska nie jest duzym motocyklem heheheheh troche wieksze od pocketa :DAle jak na 125 to fajnie lata 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi