Suchy-wolk Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 Dnia 8 grudnia w Łódzkiej Atlas Arenie odbędzie się druga runda FIM Super Enduro World Championships 2013r. Organizatorami są Łódzki Klub Motorowy oraz Polish Sport Promotion. W planie są nie tylko Super Enduro i Freestyle Motocross, lecz wiele innych atrakcji o których dowiemy się niebawem. Więcej na : enduroarena.pl 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
jaquzie Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 Idę (ostatnio Monster Truck narobiło mi apetytu na więcej). Jak coś mam już zarezerwowane 2 bilety na sektor bodajże E, rząd chyba 11 czy 12 95 zł za miejsce warto dać 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
jaquzie Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 wrzuciłem już w innym temacie, ale jak kogoś nie było, do obiadu zrobiłem dziś poniższy filmiczek z tej imprezki: 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Suchy-wolk Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Fajna domowa produkcja - Błażusiak The Best 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Kamcia Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 fajny filmik i impreza tez:D Byłam i kibicowałam naszemu TADKOWI 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi