Suchy-wolk Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Dnia 8 grudnia w Łódzkiej Atlas Arenie odbędzie się druga runda FIM Super Enduro World Championships 2013r. Organizatorami są Łódzki Klub Motorowy oraz Polish Sport Promotion. W planie są nie tylko Super Enduro i Freestyle Motocross, lecz wiele innych atrakcji o których dowiemy się niebawem. Więcej na : enduroarena.pl 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Idę (ostatnio Monster Truck narobiło mi apetytu na więcej). Jak coś mam już zarezerwowane 2 bilety na sektor bodajże E, rząd chyba 11 czy 12 95 zł za miejsce warto dać 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 wrzuciłem już w innym temacie, ale jak kogoś nie było, do obiadu zrobiłem dziś poniższy filmiczek z tej imprezki: 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Fajna domowa produkcja - Błażusiak The Best 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 fajny filmik i impreza tez:D Byłam i kibicowałam naszemu TADKOWI 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi