AbiSh Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 (edytowane) Witam, Wlaśnie utknąłem z motocyklem w Ksawerowie. Prawdopodobnie alarm uszkodzil mi obwód. Nie dziala mi podswitlenie diod pod zegarami,luzu , swiatlo tylne mijania, kierunk. Generalnie ciężko bedzie mi go odstawic tak do znajomego w Aleksandrowie. Czy zna ktos jakis tani transport motocykla? Ile może mnie to wyniesc? Edytowane 18 Października 2012 przez AbiSh (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Czy zna ktos jakis tani transport motocykla? Ile może mnie to wyniesc? auto z hakiem i przyczepka z szyną i pałąkiem z wypożyczalni - ze czydzieści złotych...? czterdzieści...? jakiś samochód dostawczy czy inny furgon - może kto z forum Ci pomoże...? swiatlo tylne mijania to jest takie w motocyklu? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif ... kiedy zdawałeś egzamin na prawko...? 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 zadzwoń do jakubka, nr masz w górnym banerze na głównej 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbiSh Opublikowano 18 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 (edytowane) Dzieki za podpowiedz. Postaram się kogos poszukac bo osobiście nie posiadam prawka B jak i samochodu. Musze się zabrać do po 18 i prawdopodobnie bede go musial zostawić. Prawko prawie 2 lata temu 5 grudnia przy pięknym śniegu z deszczem co do tego swiatla to ja tak dziwnie pisze pozycyjne Jak moglbym prosić o nr bo na telefonie nie wyswietla mi się baner. Edytowane 18 Października 2012 przez AbiSh (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 42 6540004, 605303253 - dzwonić do skutku bo może czasem potrwać zanim odbierze ewentualnie Marcin 510 012 536 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Jak się nie dodzwonisz do Jakubka , to masz namiar do Pawła z Aleksandrowa 508-139-550 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Jak nic nie załatwiłeś dzwoń 512 086 068. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi