Kochu Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Powiedzcie mi w przybliżeniu koszt założenia regulowanej klamki w moto??? Ponieważ po zakupie będę musiał wykonać taką przeróbkę. I podpowiedzcie mi gdzie w miarę tanio można coś takiego wykonać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Ale poco regulować ci klamkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 17 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Muszę miec regulowaną :-) powiedzmy, że dla mojej wygody ;-) Muszę miec regulowaną :-) powiedzmy, że dla mojej wygody ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Wykrecasz śrubke, zdejmujesz klamke, zakladasz nowa, wkrecasz śrubke. Ale jak chcesz placic to Ci to zaloze za 100zl ;-) 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 17 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 A ile kosztuje mniej więcej klamka z regulacją? PS. Dzięki, w takim razie poradzę sobie ;-) hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Ja zapłacilem 165zl za komplet. Wymiana 3 minuty. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 18 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 To faktycznie tragedii nie ma, ale z tego co słyszalem to niektóre motocykle mają fabrycznie regulowane klamki. Istnieje więc szansa, że zakupie już z taka klamka :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Regulowane to są chyba wszystkie, ja kupiłem komplet krótkich klamek. Były jeszcze łamane, ale dziwnie wyglądały 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 nie wszystkie są regulowane. Kolega nie podał do jakiego motocykla, ale koszt waha się od kilkudzisięciu złotych za metalopodobny szwaks do kilku grubych stów za akcesoryjną dobrej firmy - za jedną sztukę 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 18 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Aha planuje kupić bandita, gazeta, SV, thundercata 600 ewentualnie gsx-r. Które z nich mają regulacje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 W tych sprzętach jedna klamka jest zawsze regulowana ( sprzęgło chyna ) a jak coś to wymień odrazu na składane ( jak bedziesz miał glębę ) to nie połamiesz. Możesz zawsze wymienić na te z pompą radialną :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi