dan-erłan Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 hayka:) nie wiem dlaczego ale Haya kojarzy mi sie zawsze z miszczem prostej:) Generalnie duzy motocykl i sporej mocy .Jednak hamulce ma totalnie do d*py . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYA1910 Opublikowano 17 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 hayka:) nie wiem dlaczego ale Haya kojarzy mi sie zawsze z miszczem prostej:) Generalnie duzy motocykl i sporej mocy .Jednak hamulce ma totalnie do d*py . Hamulce rzeczywiście rewelacji nie ma. Troche poprawia stalowy oplot. A tak bez złosliwosci mi R1 kojażą sie z wyżelowanymi kolesiami wożącymi na tylnym stołku różowe laski w stringach i na szpilce . Nie bierz tego do siebie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Kadzemu to co lubi, mistrzu winkli i kolana 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Dan napisz, że nie masz żelu na włosach i laski w stringach na zadupku :D 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 hayka:) nie wiem dlaczego ale Haya kojarzy mi sie zawsze z miszczem prostej:) Generalnie duzy motocykl i sporej mocy .Jednak hamulce ma totalnie do d*py . NIe wierz w to , zapraszam na przelocik 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KĘDZIOR 74 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 hayka:) nie wiem dlaczego ale Haya kojarzy mi sie zawsze z miszczem prostej:) Generalnie duzy motocykl i sporej mocy .Jednak hamulce ma totalnie do d*py . Zapraszam na małe latanie już nie jeden ścigant zmienił zdanie o Hayce. HAYA TO FAJNY SPRZĘT JEST http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Siema :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralfi75 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 hayka:) nie wiem dlaczego ale Haya kojarzy mi sie zawsze z miszczem prostej:) Generalnie duzy motocykl i sporej mocy .Jednak hamulce ma totalnie do d*py . hmm myślę że masz jakieś osiągnięcia - klepnij jakiś link (poczytam) myślę że każdy motoooo kojarzy się z.......... wolnością (a marka i pojemnoś to indyw. sprawa - jak z kobietą i to jest właśnie piękne) (miałem do czynienia z kilkoma maszynami pow. 1000 także V-ki /przejechane............ tys km nie tylko w slońcu - tylko te oceniam względem siebie +/-). Znam kilka osób z tego forum - myślę że się zdziwisz http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif Ztego miejsca pozdo. dla wszystkich motomaniaków bez względu na skojarzenia http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon19G Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 ale zescie wrazliwi )) mi tak sie kojarzy ten motocykl i sam tez sie takim przejechalem i moje wrazenia sa takie ze to ciezkie turystyczne moto bez hamulcy .. NIc nie mam, zeby nie bylo do jakiegokolwiek moto ..kazdy jezdzi na tym co lubi ...(mnie osobiscie gixrek sie podoba jeszcze ) A co do R1 - hmm... tez toto za***rdala (podobno???) a co do mojego latania ..nie jestem jakims miszczem ..jezdze tylko na dwoch pierwszych biegach z plastikowa lalą bez stringow jako plecak i tylko po piotrkowskiej a na powaznie - ktory z facetow (podkresle hetero ) nie chcialby powozic lali w stringach ? he? hihihih .... PS hmm..a co to winkle? mam jedna taka plastikowa lale do wozenia na zbyciu - ktos chetny ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYA1910 Opublikowano 17 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 ale zescie wrazliwi )) mi tak sie kojarzy ten motocykl i sam tez sie takim przejechalem i moje wrazenia sa takie ze to ciezkie turystyczne moto bez hamulcy .. NIc nie mam, zeby nie bylo do jakiegokolwiek moto ..kazdy jezdzi na tym co lubi ...(mnie osobiscie gixrek sie podoba jeszcze ) A co do R1 - hmm... tez toto za***rdala (podobno???) a co do mojego latania ..nie jestem jakims miszczem ..jezdze tylko na dwoch pierwszych biegach z plastikowa lalą bez stringow jako plecak i tylko po piotrkowskiej a na powaznie - ktory z facetow (podkresle hetero ) nie chcialby powozic lali w stringach ? he? hihihih .... PS hmm..a co to winkle? mam jedna taka plastikowa lale do wozenia na zbyciu - ktos chetny ? używka czy jeszcze w pudełku?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek 66 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolorowa jak Diabli Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 PozdRaWiam 0 Cytuj Jak zwykle robię wszystko odwrotnie, plan B wykonany, czas na plan A. Jaką ma pan receptę na Legię dzisiaj? Grać 90 minut. To jest cała recepta. Czy ktoś kogoś będzie pilnował? Nie, my musimy wszystkich pilnować. A ktoś otrzymał jakieś zadanie specjalne? NIKT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 uszanowanko 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Cześć 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Cześć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 cześć 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon19G Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 elo:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Siemanko 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi