HAYA1910 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Witam Wszystkich łódzkich i nie tylko, motocyklistów!!! Z racji że nie przepadam za wirtualnymi znajomościami długo wzbraniałem się przed kolejnym forum:) Tak się złożyło że w końcu się złamałem, więc jestem:) Przygodę z jednośladami zacząłem kilkanaście lat t emu. Pierwszy motocykl "z kwitem' to była WFM OSA M52. Potem kilka japońców a od kliku lat jest Hayabusa K1, i tak pewnie zostanie jeszcze przez długi czas bo nie znalazłem żadnej lepszej alternatywy. Póki co to obiecałem jej "dożywocie" u mnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaholic Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Powitać !!! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Cześć, zawsze mnie ciekawiło jak się jeździ hajką. 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Heyka.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Hejka http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moo Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Cześć. Sprzęt w jakim malowaniu? Może gdzieś Cię widziałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Powitać, ooo., OSA ! , różne stare sprzęty się swego czasu "ujeżdżało" , ale Osy nie miałem okazji, były raczej rzadkością 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaholic Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif POWITAĆ !!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYA1910 Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Cześć, zawsze mnie ciekawiło jak się jeździ hajką. Jak napisałem"ma u mnie dożywocie" więc dla mnie to ideał, Mocy pod dostatkiem,ale wiadomo że każdy lubi coś innego. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif Cześć. Sprzęt w jakim malowaniu? Może gdzieś Cię widziałem RED BULL 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 powitac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Siema 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Cześć! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KĘDZIOR 74 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Siema ,Witamy ilość Hayek się powiększa. Ja też dosiadam GSX1300R . Może uda nam się polatać razem jeszcze w tą sobotę . jak będzie pogoda i zbierzemy ekipę dam znać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Witam 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 czesć 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Witam serdecznie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Siemano, do zobaczenia na trasie/pod stadionem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYA1910 Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Siemano, do zobaczenia na trasie/pod stadionem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Cześć 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 czesc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozulec Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Witam! 0 Cytuj Moc i satysfakcja, bez kompromisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbarelka Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 hejka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi