Lans Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Ośrodek Szkolenia Kierowców zatrudni osoby do pozyskiwania kursantów na terenie Łodzi, Zgierza, Strykowa, Ozorkowa i okolic. Wynagrodzenie prowizyjne 100 zł / od osoby. Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie: CV ze zdjęciem, listu motywacyjnego propozycji pozyskiwania. Skontaktujemy się z wybranymi osobami w celu umówienia spotkania. Adres e-mail: lansl@o2.pl http://tablica.pl/oferta/osk-lans-nauka-jazdy-najtaniej-auto-szkola-lans-ID1GIvR.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Ośrodek Szkolenia Kierowców zatrudni osoby do pozyskiwania kursantów na terenie Łodzi, Zgierza, Strykowa, Ozorkowa i okolic. Wynagrodzenie prowizyjne 100 zł / od osoby. Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie: CV ze zdjęciem, listu motywacyjnego propozycji pozyskiwania. Skontaktujemy się z wybranymi osobami w celu umówienia spotkania. Adres e-mail: lansl@o2.pl OSK LANS Nauka Jazdy !!! Najtaniej !!! Auto Szkoła LANS !!! Łódź • Tablica.pl Robicie tylko kursy na B, czy na A też? Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi