Skocz do zawartości
W ciągu najbliższych tygodni ta strona zmieni swój wygląd. Przygotuj się na aktualizację skryptu oprogramowania. ×

Zapraszamy na 14 urodziny Forum Łódzkich Motocyklistów - więcej informacji tutaj.

14 uro uro.png

Szkoła Nauki Jazdy Zatrudni Osoby Do Pozyskiwania Kursantów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ośrodek Szkolenia Kierowców zatrudni osoby do pozyskiwania kursantów na terenie Łodzi, Zgierza, Strykowa, Ozorkowa i okolic. Wynagrodzenie prowizyjne 100 zł / od osoby.

Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie: CV ze zdjęciem, listu motywacyjnego propozycji pozyskiwania.

Skontaktujemy się z wybranymi osobami w celu umówienia spotkania.

Adres e-mail: lansl@o2.pl

http://tablica.pl/oferta/osk-lans-nauka-jazdy-najtaniej-auto-szkola-lans-ID1GIvR.html

Opublikowano

Ośrodek Szkolenia Kierowców zatrudni osoby do pozyskiwania kursantów na terenie Łodzi, Zgierza, Strykowa, Ozorkowa i okolic. Wynagrodzenie prowizyjne 100 zł / od osoby.

Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie: CV ze zdjęciem, listu motywacyjnego propozycji pozyskiwania.

Skontaktujemy się z wybranymi osobami w celu umówienia spotkania.

Adres e-mail: lansl@o2.pl

OSK LANS Nauka Jazdy !!! Najtaniej !!! Auto Szkoła LANS !!! Łódź • Tablica.pl

Robicie tylko kursy na B, czy na A też?

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

• Dodaj nową pozycję...