preker84 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Hej. orientuje się ktoś w jakich ,centrach handlowych, markietach oprócz Portu Łódź, Samsung ma wystawione swoje stoisko z urządzeniami. Tak co by można pooglądać i podotykać:] 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Zależy co chcesz oglądać i dotykać Jeśli chodzi o smartphony to w Saturnie w Manufakturze jest trochę powystawianych. Wszystkie są włączone i można się nimi bawić do woli. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 15 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 wlasnie chodzi o smarty, 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 ja tydzień temu właśnie w Saturnie pobawiłem się Galaxy SIII i wziąłem go Wszędzie sprzęt jest taki sam więc po co szukać innych miejsc? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 15 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Qrs i jak Ci sie to spisuje? ja sie wacham miedzy s2 a s3 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 przesiadłem się z iphone i chwale sobie zmianę. jest mega szybki dzięki procesorowi z 4 rdzeniami. Plusem jest tez pełna konfiguracja no i forum mi działa jak należy (przy iphone narzekałem). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Ja również przesiadlem się z iphona na s3. Zalety długo mógłbym wymieniać. Najważniejsze to duży ekran, kolory i aparat żyleta(zdjęcia wystartują w kalendarzowym konkursie ;-)) soft to już inna sprawa. Ios dotarł do mnie dopiero po jailbrake'u. Wracając do pytania w manu często samsung ma jakieś stoisko a jeżeli chcesz lepiej poznać s3 daj znać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 moje zdjęcie zrobione przez S3 znajduje się w temacie o prostowniku, jakosc bez większego starania się, bez lampy, od poprostu pstryk ale i tak jakość o niebo lepsza niż w iphone. ps do nikona jeszcze daleko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buli Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 a jak by ktoś chciał to mam nowiutkiego czerwonego s3 w dobrej cenie. Nie odpalony jeszcze. Zainteresowany? wal na PW ps. w manu też było stoisko Samsunga przy wyjściu na rynek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Zainteresowany. Poszlo PW Dzis przejeżdżałem koło M1 i wszedlem do media.... Nie ma jak pobawić się atrapą :] 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi