dario190 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 latamy z kumplami z konstantynowa na kapciu przy fabrykach gillette podobno oprucz nas też tam ktoś lata chciałem sie dowiedziec czy policja czesto wpada (prosta przy torze crossowym) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Ty z kumplem latałeś kiedy Jawą podjechałem? Często jestem na gillette i nigdy tam nie widziałem niebieskich 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario190 Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 nie latałem tam dopiero dwa razy ale słyszałem ze tez tam ktoś jeździ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Dario190-na poczatek przelec sie na kapciu do powitalni http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif latamy z kumplami z konstantynowa na kapciu przy fabrykach gillette podobno oprucz nas też tam ktoś lata chciałem sie dowiedziec czy policja czesto wpada (prosta przy torze crossowym) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Ciekawe kto tam może latać.... ostatnio było na końcu sporo piasku.Na pewno zauważyłeś że ta jezdnia jadąc na kole sciąga w lewo? 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Kiedyś dwóch widziałem latających na gumie obok stadniny koni i +/- 10 bliżej kauflanda Jeden na tym piasku się wywalił Edytowane 12 Października 2012 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario190 Opublikowano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 dla mnie tam jest nawet ok nawet kapcia sie da z jazdy spalić i wolna tez idzie wazne ze niebieskich nie ma 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 oprucz posty to meoderator kasuje - ale byków ortograficznych na pozomie 3-klasy podstawówki to już mu się nie chce poprawiać... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif ...wstyd 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi