ragavan Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Mała impreza ale pisze może ktoś będzie chciał obrać sobie tą imprezę jako cel podroży:)Wiec tak :ZAKOŃCZENIE SEZONU MOTOCYKLOWEGO 2012 Mamy przyjemność zaprosić wszystkich chętnych na zakończenie sezonu motocyklowego 2012. Impreza odbędzie się 14 października 2012 godz.14.00 na placu przed Kościołem w Dłutowie. W programie: - godz. 14.00 modlitwa za szczęśliwe zakończenie sezonu; - spotkanie integracyjne – przejazd wszystkich zebranych do Środowiskowego Domu Samopomocy w Drzewocinach. Serdecznie Zapraszamy Organizatorzy Ja będę jak nic się nie wydarzy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Jak pogoda dopisze to przyjadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 w niedzielę będziemy spacerować po okolicach Łodzi to wpadniemy na pewno będą trzy Hayabusy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Ja również zajrzę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 14 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Bylem Wróciłem jak dla mnie impreza taka sobie,bywałem na lepszych:) Ale blisko to i warto było wpaść 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KĘDZIOR 74 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Było OK. Mieliśmy pretekst żeby ruszyć tyłki z domu pogoda super jak zlotowa herbatka :riding: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi