chabina Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Witam Planuję kupić buty Sidi B2, Alpinestars SMX5 albo cos w tym rodzaju i w związku z tym poszukuję jakiegoś dobrego sklepu czynnego w sobotygdzie można by dostać i pryzmierzyć takie cuda. Jestem z Wielunia i nie bardzo orientuję się które sklepy czy salony w Łodzi będą godne polecenia. Z góry dzięki Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) Sidi np u Stolla - Włókniarzy 38 Alpiny np w Liberty - Dąbrowskiego 207/225 Edytowane 10 Października 2012 przez Lord Vader (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarahu_michu Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Alpiny - drewnoska 77(naprzeciwko manu) Mozesz jeszcze zawsze zadzwonic do motopublic bo mozliwe ze maja. pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chabina Opublikowano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Dzięki Panowie, w sobotę będę testował podane namiary. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 jakbys chcial to mam takie coś http://motocykle-lodz.pl/topic/2734-buty-sidi-vertigo/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 po przeczytaniu tematu, miałem odpisać, że w obuwniczym W WolfMoto (na przeciw Manu - Drewnowska) Aplinki SMX5 mieli ostatnio w dobrej cenie jak kojarzę. http://motocykle-lodz.pl/topic/673-wolfmoto-promocje-dla-forumowiczow-flm-i-nie-tylko/page__st__120 wątek #121. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PtaQ Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 W WolfMoto (na przeciw Manu - Drewnowska) Aplinki SMX5 mieli ostatnio w dobrej cenie jak kojarzę.Dobrze kojarzysz - cena tylko dla Forum 650zł 0 Cytuj Zespół wolfmoto.pl forever trusting who we are, and nothing else matters.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 wiem bo moje S MX-2 już mają ładne lata, a teraz widzę cenowo wzrosły (!?) - 700zł. kilka lat temu kupiłem za niecałe 600. więc szukam czegoś powoli.. może coś dłuższego więc 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chabina Opublikowano 15 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 No i po odwiedzieniu 3 sklepów mój wybór padł na SMX-5 w Wolfie. Byłem w Bemotor - raczej nie polecam, w Motorwings - bardzo polecam obsługa super ale mają tylko Helda, no i w końcu zawitałem do Wolfa, gdzie także miła obsługa i dostałem zniżkę więc także polecam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartus8333 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ja polecam poszukać w sieci, tam z pewnością znajdziesz o wiele tańsze buciki:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Nie byłbym taki pewien, jak ja szukałem to Wolfa nic nie było w stanie przebić cenowo, brałem smx5 i zapłaciłem poniżej 600zl w takiej cenie nie znalazłem nigdzie gdzie doszła by jeszcze przesyłka 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 No i akurat buty zawsze warto założyć na nogę i sprawdzić czy są ok. 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) A orientuje się ktoś czy w Łodzi jest gdzieś diler marki GAERNE? Interesuje mnie model GP1 Edytowane 30 Października 2012 przez Smooth (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartus8333 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Bardo fajne buty:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi