dan-erłan Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Znacie moze firme ktora fachowo pierze kombiaki . Chdzi mi o odswiezenie podpinki . Mam zintegrowana w DAINESE LAGUNA SECA . Nie chcialbym sam kobinowac za bardzo . A z racji ze upaly byly troszke tego lata wypadaloby srodek odswiezyc . Z gory serdeczne dzieki za wskazanie slusznej drogi PS. wyszukiwarka nei znajdowala tematu wiec pozwolilem sobie napisac nowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Jeżeli chcesz pozbyć się nieprzyjemnego zapachu + zabić wszelkie bakterie to polecam ozonowanie. Jeżeli jesteś zainteresowany to pisz na PRV. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 9 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 a nie sądzisz ze le;iej takich odpowiedzi udzielac na ogolnym ? innym moze tez sie to przyda ..chyba ze to jakas tajna informacja:)? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Heh chyba źle mnie zrozumiałeś Ozonowanie nie jest niczym tajnym, przynajmniej tak mi się wydaję,możesz poczytać o tym na necie. Jeżeli chcesz mogę Ci zaoferować ozonowanie tego kombi dlatego napisałem o PRV. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipul Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Jak wygląda ozonowanie kombinezonu? Wykonuje sie to tym samym przyzadem co odgrzybianie samochodu? Czy jakos inaczej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Mniej więcej, tylko innym stężeniem i w szczelnej powiedzmy kapsule. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi