dan-erłan Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Znacie moze firme ktora fachowo pierze kombiaki . Chdzi mi o odswiezenie podpinki . Mam zintegrowana w DAINESE LAGUNA SECA . Nie chcialbym sam kobinowac za bardzo . A z racji ze upaly byly troszke tego lata wypadaloby srodek odswiezyc . Z gory serdeczne dzieki za wskazanie slusznej drogi PS. wyszukiwarka nei znajdowala tematu wiec pozwolilem sobie napisac nowy 0 Cytuj
Lord Vader Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Jeżeli chcesz pozbyć się nieprzyjemnego zapachu + zabić wszelkie bakterie to polecam ozonowanie. Jeżeli jesteś zainteresowany to pisz na PRV. 0 Cytuj
dan-erłan Opublikowano 9 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 a nie sądzisz ze le;iej takich odpowiedzi udzielac na ogolnym ? innym moze tez sie to przyda ..chyba ze to jakas tajna informacja:)? 0 Cytuj
Lord Vader Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Heh chyba źle mnie zrozumiałeś Ozonowanie nie jest niczym tajnym, przynajmniej tak mi się wydaję,możesz poczytać o tym na necie. Jeżeli chcesz mogę Ci zaoferować ozonowanie tego kombi dlatego napisałem o PRV. 0 Cytuj
Pipul Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Jak wygląda ozonowanie kombinezonu? Wykonuje sie to tym samym przyzadem co odgrzybianie samochodu? Czy jakos inaczej? 0 Cytuj
Lord Vader Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Mniej więcej, tylko innym stężeniem i w szczelnej powiedzmy kapsule. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi