pecha Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 oj jak ja kochalem to moto V twin o zaspokajajacej mocy, polecany czesto dla poczatkujacych (czesto takze dla zaczynajacych przygode na torach!), japonski ducati monster przyciagnal mnie do siebie przejechane okolo 20tys km w jednym sezonie, na nim nauczylem sie jezdzic modyfikacje: drag bar, a potem clip-ons rear sets z wersji S (wyzsze) usuniecie lopaty z tylu i zamontowanie rejestracji wyzej lusterka w koncowkach kierownicy plusy: linijne dostarczenie mocy tani w zakupie i utrzymaniu duzo dostepnych modow minusy: zawieszenie za slabe do sportowej jazdy warta polecenia! pare zdjec: clip-ons i lusterka zmodyfikowany tyl (na legalu, z podswietleniem tablicy) i na koniec najlepsze zdjecie jakie udalo mi sie cyknac temu moto (wymagalo szybkosci bo pulicjant dlugo nie zabawil) 0 Cytuj
ffojtus Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 śliczna rejestracja xP 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Nie widziałem jeszcze takiego rozwiązania z mocowaniem lusterek, niezły mod - ciekawe czy praktyczny 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
ffojtus Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 popularne zjawisko w Chopperach... Polecam włączyć program na Discovery o Orange Country Choppers czy jakoś tak ;] 0 Cytuj
Jerry Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Te lusterka się sprawdzały? 0 Cytuj
Emil Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Kurcze pecha nieźle zmodyfikowałeś swój motocykl 20 tyś km w jednym sezonie robi spore wrażenie!! Ja jak przejadę 3 tyś to będzie ho ho Nie ukrywam, że moją uwagę przykuło policyjne BMW! Jest taakie wielkie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif 0 Cytuj
pecha Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 lusterka ok, w fabrycznych z SV widzialem przede wszystkim swoje rece :(mankamentem w nich jest widocznosc na dlugi dystans 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 a ja dla takich moto mogę wstąpić do niebieskich ps. fajna SV'a 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Majka11 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 ojapierdole co lusterka , ojciec kiedyś mi opowiadał że moda na takie w WSKach była - poważnie mówię nie przesadzaj z tym torem za***iste mają te lampy tylne 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi