pecha Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 oj jak ja kochalem to moto V twin o zaspokajajacej mocy, polecany czesto dla poczatkujacych (czesto takze dla zaczynajacych przygode na torach!), japonski ducati monster przyciagnal mnie do siebie przejechane okolo 20tys km w jednym sezonie, na nim nauczylem sie jezdzic modyfikacje: drag bar, a potem clip-ons rear sets z wersji S (wyzsze) usuniecie lopaty z tylu i zamontowanie rejestracji wyzej lusterka w koncowkach kierownicy plusy: linijne dostarczenie mocy tani w zakupie i utrzymaniu duzo dostepnych modow minusy: zawieszenie za slabe do sportowej jazdy warta polecenia! pare zdjec: clip-ons i lusterka zmodyfikowany tyl (na legalu, z podswietleniem tablicy) i na koniec najlepsze zdjecie jakie udalo mi sie cyknac temu moto (wymagalo szybkosci bo pulicjant dlugo nie zabawil) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 śliczna rejestracja xP 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Nie widziałem jeszcze takiego rozwiązania z mocowaniem lusterek, niezły mod - ciekawe czy praktyczny 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 popularne zjawisko w Chopperach... Polecam włączyć program na Discovery o Orange Country Choppers czy jakoś tak ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Te lusterka się sprawdzały? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Kurcze pecha nieźle zmodyfikowałeś swój motocykl 20 tyś km w jednym sezonie robi spore wrażenie!! Ja jak przejadę 3 tyś to będzie ho ho Nie ukrywam, że moją uwagę przykuło policyjne BMW! Jest taakie wielkie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 nareszcie SV naked 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 lusterka ok, w fabrycznych z SV widzialem przede wszystkim swoje rece :(mankamentem w nich jest widocznosc na dlugi dystans 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Fajne moto! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 a ja dla takich moto mogę wstąpić do niebieskich ps. fajna SV'a 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 ojapierdole co lusterka , ojciec kiedyś mi opowiadał że moda na takie w WSKach była - poważnie mówię nie przesadzaj z tym torem za***iste mają te lampy tylne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi