Finton Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Witam Mam prośbę wiecie może gdzie, mogę dokonać oględzin motocykla przed kupnem? Interesuje mnie taka opcja ponieważ nie mam zbyt dużego doświadczenia w sprawie motocykli, a nie chciałbym wpaść na minę! Jakie miejsca czy opcję polecacie i ile taka usługa może kosztować? Pozdrawiam wszystkich 0 Cytuj Ślązak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Witam Mam prośbę wiecie może gdzie, mogę dokonać oględzin motocykla przed kupnem? Interesuje mnie taka opcja ponieważ nie mam zbyt dużego doświadczenia w sprawie motocykli, a nie chciałbym wpaść na minę! Jakie miejsca czy opcję polecacie i ile taka usługa może kosztować? Pozdrawiam wszystkich Jeżeli nie jest daleko, to sam najpierw oblukaj,jak Ci przypasi,to wtedy bierz speca na konkretne oględziny i próbną jazdę.Z tego co wiem to Jakubko,Działkowy ew.Soltys z Kanzas napewno pomogą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Poszukaj na forum,temat był już przerabiany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Witam Mam prośbę wiecie może gdzie, mogę dokonać oględzin motocykla przed kupnem? Interesuje mnie taka opcja ponieważ nie mam zbyt dużego doświadczenia w sprawie motocykli, a nie chciałbym wpaść na minę! Jakie miejsca czy opcję polecacie i ile taka usługa może kosztować? Pozdrawiam wszystkich Cześć, a gdzie masz ten sprzęt do obejrzenia? Koszt takiej usługi zależy od tego gdzie chcesz pojechać ile czasu, motocykli etc. ewentualnie na miejscu u nas zależy od tego jak szczegółowo chcesz motocykl przejrzeć(i oczywiście jak szczegółowo sprzedający pozwoli ) 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi