Jerry Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Mam zagwozdkę dotyczącą siatki na kask, chciałbym kupić taką z haczykami ale nie wiem, o co mógłbym zaczepić u mnie, o uchwyty dla pasażera? Czy się nie porysują? Jak rozwiązaliście to u siebie? 0 Cytuj
bleft-style Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 mogą sie rysować plastiki ale to zależy... zawsze mozna jakąś szmatke dac pod spod albo coś ;)u mnie to juz wogole teraz nie ma gdzie zaczepić 0 Cytuj Bleft-Style
lucas666 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 nie wiem jaką masz siatkę, ale jak ja coś przyczepiam to o podnóżki pasażera (2 haczyki), pozostają 4- 2 przeplatam o uchwyty pasażera samą siatkę a haczyki zaczepiam o siatkę czyli uchwyty się nie porysują. 2 pozostałe haczyki które są akurat zbędne zaczepiam tak aby nie dyndały i nie obijały się więc ściągam je na siatkę.same haczyki pewnie porysują jak je zahaczysz o uchwyty pasażera 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 W poprzednim motocyklu miałem super uchwyty - typowe "ala" rączki na tego typu siatki i bagaż. Nic się nie rysowało, haczyki nie spadały. Teraz niestety trzeba się nieźle gimnastykować, aby dobrze spiąć plecak lub inny bagaż, ale raz jechałem z mocno spiętą siatką i ciągle macałem ręką za siebie czy aby nie zgubiłem tego co jest pod siatką Moim zdaniem nie każdy motocykl jest do tego przystosowany i jeżeli nie ma ewidentnych uchwytów, to nie ma się co bawić i znaleźć inne rozwiązanie albo np. 2x większą siatkę kupić i ją obwiązać pięć razy 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
bloodletter Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 haczyki mojej siatki to metalowe zaczepy opłaszczone warstwą plastyczną, zakończenia uchwytów są zaczopowane plastikowymi końcówkami; praktycznie nie ruszam się bez siatki, która zakotwiczona jest do plastiku i nie zauważyłam, żeby pojawiły się na nim jakieś drastyczne zarysowania; siatka kupiona na allegro za 15 pln 0 Cytuj Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren.
Rekomendowane odpowiedzi