Patrycja Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Gdyby nie pora deszczowa w tym roku, to byłoby więcej. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Gdyby nie pora deszczowa w tym roku, to byłoby więcej. Nie ma zmiłuj się że pogoda http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif każda jest odpowiednia tylko motocykliści są źle ubrani :decayed:W Tatry jak wyjeżdżaliśmy w Łodzi deszcz padał a już w Częstochowie słonko nas przywitało na to nie ma reguły...szykuj się na wycieczkę Bieszczady-Słowacja wyjazd w Tatrach lub Kotlinie Kłodzkiej to się jeszcze okaże w każdym razie km na liczniku ładnie Ci przybędzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Się zastanawiam, czy ja na tym moto jestem w stanie tyle km na jednej wycieczce przejechać. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Się zastanawiam, czy ja na tym moto jestem w stanie tyle km na jednej wycieczce przejechać. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif A niby dlaczego nie? wiesz doskonale jakie mamy prędkości przelotowe i dostosowujemy je do najsłabszego moto jak i umiejętności bikera a tych Tobie nie brakuje...z pokonaniem trasy w Bieszczady też żaden problem 1szy przystanek po około 100km później co 60-70km krótka przerwa.A później to już masz lajcik bo cieszenie oczu..Jazda w taką traske daje dużo frajdy wjeżdżasz tylko na stacje tankujesz i dalej przed siebie super sprawa będziesz żałować jak nie pojedziesz Tatry okolice Niedzicy No i dobra zabawa wieczorkami myśl myśl bo warto wspomnienia na całe życie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 no troche zescie pojechali ja za jednym razem w bieszczady z siwa pojechalismy i cala droge naprawialem mototy 14 godz tam i 12 z powrotem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png a mialo byc tak pieknie moj motor tylko ache i nic 7 l na 100 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif na taka wycieczke trzeba dla mnie specjalna trase wybierac bez dzior bo strasznie mam twarde zawieszenie ale na tor mozemy jechac jak znalazl do zobaczenia na trzsie 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ja byłem tam Vt 500 średnie spalanie wyszło w granicach 4,5l ale wiadomo prędkości w granicach 85-100 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif nie licząc dróg szybkiego ruchu gdzie jechało się szybciej..po zmianie motogena przy delikatnej matce powinno udać się zamknąć w 5,5-6l/100km Przy takich wypadach dobrym plusem jest że mamy rozsiane po Polsce zaprzyjaźnione kluby,zawsze ma kto pokazać fajne trasy i miejsca w ich regionach a to dużo bo nie traci się na czasu na bzdety,koślawe drogi itp..do zobaczyska na trasce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Bo Jakubko jak leci, to jest w lusterku nagle pojawiający się zielony punkt, podmuch powietrza i znikający zielony punkt Rutek, prędkości to wiem, tylko jak tu się spakować w takie małe sakwy, a jak go obładuję, to jeszcze pod górkę nie będzie miał siły wjechać. Wstępnie to się piszę, jeszcze zależy jak to wyjdzie po przekalkulowaniu kosztów. Na trasie to mi wyszło spalanie poniżej 3 litrów/100 km. Fajny mejkap http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pink-f Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Faktycznie, tylko raz widziałam kobietę na chopperze w Łodzi. 2 razy ją widziałam, a właściwie to dwie widziałam, bo druga z nią jechała - plecaczek eee to słabo się rozglądasz, osobiście znam kilka Amazonek na chopperach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Najczęściej to na sportach spotykam 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Rutek, prędkości to wiem, tylko jak tu się spakować w takie małe sakwy, a jak go obładuję, to jeszcze pod górkę nie będzie miał siły wjechać.Jeśli przy pakowaniu nie będziesz myślała typowo jako kobieta to dasz radę,znam to z autopsji...rzeczy wcale nie trzeba dużo w 90% będziesz poruszać się w ciuchach motocyklowych,jest potrzebna głównie bielizna,podkoszulki,coś luźnego do pensjonatu i na ewentualne wyjście na balety do jakiejś karczmy a i tam też mozna w ciuchach moto iść i to wszystko...a jak nabierzesz tego wszystkiego to i tak w połowie tego nie ruszysz....10kg bagażu jak przybędzie to nawet moto tego nie zuważy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Jeśli przy pakowaniu nie będziesz myślała typowo jako kobieta to dasz radę,znam to z autopsji..ha ha Mogę brata poprosić o pakowanie, ale wtedy to będę mieć w sakwach hantle i inne dziwne rzeczy. :)Ale bzdury typu olej, smar do łańcucha, klucze itp. jak wyrzucę to będzie więcej miejsca i coś się zmieści. Szczególnie te klucze, to nie wiem po co wożę, bo akurat coś naprawię. W sumie jak wywalę klucze, to zmieści się olej w rolce narzędziowej. I jakąś torbę na prowizorkę siedzenia dla pasażera też chyba da się do niego doczepić. No, do lata, to zrobię z niego jucznego osła, tylko żebym ja się jeszcze zmieściła. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Dasz radę na tylne siodło torba typu wałek i po problemie a klucze to u nas zawsze ktoś ma 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravw Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 wspaniala wyprawa zastanawiam sie tylko czy moj kregoslup to zniesie, choc nie moge powiedziec na skuterku robilem po 200km dziennie. Musze sobie kupic pas na nery 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 mam pas ale go nie stosuje zawsze jestem pod nim spocony http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png ale zastanawiam się nad oparciem dla kierowcy Szykuj się kręgosłup da radę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Pozazdrościć takich wypadów, ale może kiedyś... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 każdy w jakis sposób zaczyna przygodę z motocyklem tak samo kiedys przyjdzie dzień kiedy znudzi Ci się jazda w te same miejsca i zaczną się dalsze wypady 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Wszystko pięknie, ale najpierw muszę zdobyć środki żeby zrobić A, później zebrać kasę na motocykl, niestety na chwilę obecną nie jestem w stanie wyskrobać nawet na naprawę skutera...No ale nie od razu Kraków zbudowano, jedynie tym się pocieszam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 i tak trzymaj.... trzeba zawsze być dobrej myśli... musi być pod górkę aby później było z górki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 musi być pod górkę aby później było z górki Ewentualnie można pojechać na "czarodziejską" górkę koło Wałcza. Tam samochody same jadą pod górę z wyłączonym silnikiem, a woda zamiast spływać w dół płynie na szczyt. :DJakby ktoś trafił w te rejony - polecam. Co prawda górka jest prawdopodobnie złudzeniem optycznym (chociaż zdania są podzielone, nawet wśród geologów), ale efekt jest niezły. Na pewno jak kiedyś tam zabłądzę z Rebelkiem, to i jego przetestuję na naszej górce. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 w Karpaczu jest też takie miejsce ale jak byłem to było zepsute nic pod górę się nie toczyło 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Testowałem jakąś górkę w Karpaczu, faktycznie samochód na luzie sam się wspinał... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 w Karpaczu jest też takie miejsce ale jak byłem to było zepsute nic pod górę się nie toczyło Bo to tylko kopie wałeckiej, dlatego czasem mogą nie działać. nie dorównują oryginałowi 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravw Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 To ciekawostka z ta gorka.Patrycja jaka dystrybucja jest Twoja ulubiona ? moja - Mint 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Rebcio od soboty czekał ubrany na występy. Niestety moja gorączka pokrzyżowała mu plany udziału w łódzkich Motomikołajach Ale udało mi się na tyle wykurowac, że dzisiaj jeździliśmy w zgierskich Motomikołajach Patrycja jaka dystrybucja jest Twoja ulubiona ? moja - Mint Z wrodzonego, przeogromnego lenistwa jakiś czas temu skusiłam się na XtremeOS i na tym siedzę. Mam jeszcze Sabayona zainstalowanego, ale zapomniałam haseł do niego. Pierwsza moja styczność to był Aurox, a później Mandrake. A jak zachce mi się grać, to mam łyndołs 7 beta (które wyłącza się co 2 godziny ) 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravw Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 sorki za OT ale xtremeos na czym to oparte rpm, deb, czy tar.gz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi