Buli Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) Cześć Wszystkim! Od jakiegoś czasu jestem na etapie przebudowy motocykla BMW R100 RS w kierunku stylu Cafe racer. Puki co nie chcę się chwalić fotkami dlatego też pochwalę się po zakończeniu prac. Kupiłem Dziadka z 82 roku od człowieka z Tychów który odnowił deczko motocykl. Zrobił remont silnika, wypiaskował ramę i pomalował proszkowo. Niestety Wykonane przez niego prace nie spełniały moich wymagań. Tak więc zaczynam powtórnie plastykę karoserii motocykla. Tak wygląda baza ja natomiast kupiłem go jak wyglądał tak: Ode mnie dostaje nową współczesną pompę Hamulcową, współczesne przełączniki, nową elektrykę, budzik, lampe itd..... pomysł na ten temat wpadł mi do głowy podczas prowadzenia nowej instalacji w tym że cacku. Fajnie było by gdyby fanów motocykli Cafe racer było więcej w łodzi. Czy mamy tu takich?? Skrytych niepokazujących się na ulicach? Edytowane 2 Października 2012 przez Buli (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Super moto! Nie stoi przypadkiem w Liberty? Poluję na takie cacko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mossberg Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (...)Nie stoi przypadkiem w Liberty? (...) a możliwe, możliwe :-) :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Piękna sprawa odnawiać stare klasykami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ostatnio dość mocno zrobionego cafe racera widziałem na Piotrkowskiej przy Tymienieckiego. Coś pięknego. Nie mogę się doczekać jak będzie wyglądał twój cafik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mryc Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Widziałem parę razy na Retkini, robi wrażenie, natomiast coś z mojego podwórka już do mnie nie przemawia http://allegro.pl/yamaha-xjr-1300-cafe-racer-i2664947720.html 0 Cytuj XJR CLUB POLSKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buli Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 xjr-a fajna sprawa w Cofiaku, drogawa troche ale fajna. Owszem stał pod Liberty Jestem ciekaw co za maszyna stała na Pietrynie. Więcej Cofiaków w łodzi nie widziałem :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi