fiacik69 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 znacie jakiegos fachowca ktory zrobi mi przejsciowke 2 w 1 z kwasowki? Wpisujcie nazwe adres i telefon Wazne zeby gość robil to w okolicy lodzi Ja znam tylko Bartka - Bassmot ale on ostatnio oblozony robota 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 ja zawsze jeżdżę do Grzegorza na ul.Zawilcową i wszystko robi na miejscu , jeżeli Cię interesuje to na priw dam Ci telefon. Ma zakład blacharski i jest niedrogi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiacik69 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 tak poprosze o ten nr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 na priw wysłsłem Ci nr telefonu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 miniek spawa klasówkę, zawsze można do niego na drewnowską 44, tłumiki też swego czasu rozbebeszał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiacik69 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 no to juz jest 3 fachowcow ten z zawilcowej mowi ze tylko zwykla stala sie zjmuje haxon gdzie ta drewnowska 44 jest? bylem tam dzis i nie widzialem , to trzeba w podworko wjechac? bo to jest po stronie manu prawda? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Siema ! i jak ? gdzie można udać się do jakiegoś magika aby zespawał kolektor z tłumikiem ? Dla znającego fach człowieka to jakieś 15 min. Tylko gdzie i kto ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Firma MAR-TEC - Pabianice http://mar-tec.pl/?d=1&c=o_firmie 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Łoo Panie koniec świata a coś ktoś może bliżej widzewa ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasus Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) na bank w Inochi mogą zrobić. kastomy też robią, kiedys wyceniałem u nich taki wydech Widzew - ul. Augustów 4a Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez krasus (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi