Miki1996 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 rewelacja ja nic nie widze czemu?Przy takim przyśpieszeniu nic nie widać. Nawet na kamerce się tunel robił. :decayed:To jest 4-biegowa skrzynia, tak? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Od tej prędkości obiektyw zaparował, dlatego nie ma ostrości ale opisałem w którym momencie jaka jest prędkość ;)Tak Miki skrzynia 4-biegowa, tylko że 4 to taki nadbieg i przyspiesza tylko z górki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Odświeżę troszkę Zamontowałem nowy gaźnik Filmik Obudzenie ze snu zimowego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Nie przesiadasz sie na cos wiekszego? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Chętnie bym się przesiadł, tylko że wieku 16 lat to tylko na 125ccm Miałem już plan zrobić A1 i wyrwać jakąś cbr 125, ale obecne moto mam już tak podkręcone, że po przesiadce nie było by jakiegoś znaczącego efektu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Poczekam jeszcze 2 lata, zrobię A2, wtedy już coś ciekawego powinno się znaleźć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Jak bys wybral nie nudna jak flaki z olejem CBR 125 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif tylko Aprilie RS 125 albo NSR 125 to bys mial roznice i to konkretna. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Nie namówisz mnie na 2t http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif Ścigacze które mają dźwięk simsona i chlają przynajmniej 6l 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 2T daje wiecej frajdy niz 4T! Mialem okazje jechac 450 KTM-a (4T) i 250 tez KTM-a (2T) i powiem ci ze moc mniby podobna ale 2T bije na glowe jesli chodzi o wrazenia z jazdy A 125 4T to jest smiech na sali ledwo jedzie i nie wyglada zupelnie na wiekszy motocykl oponki chude jak dzieci w afryce no poprostu zenada A w 2T pojemnosci 125 to juz oponki sa rozmiaru 160 z tylu wieksze ladniejsze i przedewszytstkim szybsze! a dzwiek szlifierki tez jest fajny przynajmniej nie zostaniesz w tyle:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Przyznaje Ci prawdę jeżeli chodzi o frajdę z jazdy Też takie miałem uczucie jeżdżąc na derbi gpr50 (7km) w 2t i yamahą ybr 125 4t (10km) W 2t jest uczucie ogromnego przyspieszenia, którego nie było czuć w większej poj. 4t Tylko że jak w derbi'm spojrzałem na licznik to było rozczarowanie :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Trzeba przyznać, że fajny sprzęcik ja wcześniej śmigałem na motorowerku Yamasaki GB Street 50 .Pozdro. 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Dodane 3.06.12 Odkopie trochę temat Postanowiłem wybrać się gdzieś swoim chińczykiem, padło na Jeziorsko Na początku pomyślałem, że to samobójstwo, ale jednak się wybrałem. Nabite wtedy zostało 190km http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Zdjęcia: Na tamie Żeby było lepiej w trasie, zmieniłem zębatkę o 9 zębów mniej Przynajmniej już nie rwie tak na koło Kolejna wyprawa, tym razem dłuższa A tu z NoPel'em Filmik jak silnik pracuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 NoPel'em a nie ZoPel'em :PNo a shock jak wiadomo fajny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Fajna maszynka.Ja jeżdziłem kiedyś ogarem jak miałem twoje lata Też było super . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Dzisiaj musiałem moto z popychu odpalić. Po odpaleniu nie było mocy, kompresja uciekła. Na jedynce można było normalnie przepchnąć moto :/ Winowajca :[ Przed remontem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Moto sprzedane :cry: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 chyba dobrze skoro chciałeś sprzedać? Teraz już chyba coś większego? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Trochę smutek bo to pierwsze moto i dużo serca w niego włożyłem :cry: Teraz śmigam cbr 125 i czasami jawką Kasę z "cbr50" chcę przeznaczyć na kupno i odnowienie jakiegoś klasyka. Myślę na MZ ETZ 250 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi