Olo Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witajcie. W tym temacie przedstawię Wam mój pojazd. Jeżdżę nim od nowości. Kupiłem go w 2009 roku. Na dzień dzisiejszy przejechałem nim 6100km. Ogólnie to jestem bardzo z niego zadowolony, a szczególnie teraz gdy już jest po wielu modyfikacjach. Więcej szczegółów znajdziecie pod tym linkiem PolskaJazda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Słyszałem ten pojazd ponad tydzień temu i chociaż nie pierdzi jak 2T 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Noo, fajny. To jest skuter, motorower czy lekki motocykl? Jaka to kategoria? 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 skuter to chyba nie ;p ale fajna maszynka do odrobiny szaleństwa :> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 heheh fajnie to ujales "odrobiny" ;] ]]]] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 To jest motorower. Kategoria - karta moto-rowerowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Bardzo fajnie wyglada No i od razu masz sprzet z biegami, a nie automat To jest motorower. Kategoria - karta moto-rowerowa A tu cytat ze strony, ktora podales do ogladania: -Zdjęta blokada na module -Sprzedawca powiedział, że ma cylinder 72 ccm Czyli wg przepisow powinien byc zarejestrowany jako motocykl a nie motorower Nie masz problemow z przegladem? Noo, fajny. To jest skuter, motorower czy lekki motocykl? Jaka to kategoria? Cos kiepsko przyjales to 'lopatologiczne wytlumaczenie' z TEGO wątku Motorower - do <50ccm pojemnosci i v-max 45km/h Motocykl (lekki czy ciezki) - wiecej jednego i/lub drugiego skuter - pojazd o specyficznej budowie - nie ma tu znaczenia pojemnosc i predkosc jaka rozwija ;] 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 x10d, mój pojazd powinien być rejestrowany na motocykl bo nie spełnia wymogów, ale nie będę tego zmieniał bo bym nie mógł jeździć :/ Na pierwszy przegląd raczej nie zawitam bo jest za rok, a sprzęt zamierzam za nie długi czas sprzedać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Przyjemna zabawka, jak z serwisem? Koszta porównywalne ze skuterem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Jeśli chodzi o serwis to sam go serwisuje Kiedyś serwisowałem w serwisie, ale mnie wkurzyli bo lali jakiś badziewny olej, zawory źle regulowali i co najgorsze raz za dużo wlali oleju że zaczął się z pod głowicy wylewać :/ Jerry o jakie Ci chodzi koszty? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Wybrałem się moją cbr50 w podróż 100km do wujka na wieś, średnia prędkość 70-80km/h(licznikowe) i dało radę a oto fotki z wycieczki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Co honda to honda (było pisane że na licencji). No i widać, że wyprawa do wujka uda. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Tak na prawdę to jest podróba hondy CS1, a silnika posiada na licencje hondy. Identyczne silniki były montowane w hondzie dax. W dowodzie rejestracyjnym motocykl jest pod nazwą YINXIANG YX50CF. Pozrywałem wszystkie naklejki z chińskimi nazwami oprócz napisu "50" i stworzyłem hondę cbr50 :> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Widzę, że macie bardzo fajne tereny w okolicy :)Pozdrawiam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 czekaj jak prawko zrobisz i przesiadaj sie z motoroweru na moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 No niestety jeszcze muszę się przemęczyć do kwietnia przyszłego roku bo wtedy będę mógł dopiero zrobić A1 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/mad.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Jeśli chodzi o serwis to sam go serwisuje Kiedyś serwisowałem w serwisie, ale mnie wkurzyli bo lali jakiś badziewny olej, zawory źle regulowali i co najgorsze raz za dużo wlali oleju że zaczął się z pod głowicy wylewać :/ Jerry o jakie Ci chodzi koszty?Chodziło mi o koszta części, itp. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Średnie ceny na allegro:-wał korbowy 75zł-cylinder z tłokiem 70zł-głowica uzbrojona 99zł-silnik około 700zł -sprzęgło 85zł-gaźnik 50zł-rozrusznik 50zł-zestaw napędowy 110zł-klocki do przedniego hamulca 14złJak chodzi Ci o jakieś konkretne część to napisz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adibux Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 olo, akurat się składa, że prawdopodobnie kupię tego moto http://wit-pol.pl/yx50cf_sklep2629.htmlJest on taki sam :)Tylko mam pewne obawy.Oczywiście, zrobię podobnie tak jak Ty z tymi wlepkami Hondy. Co robiłeś przy chłodnicy i co ci to dało? Tak samo jak przy innych rzeczach. Mam na myśli wygładzenie i polerowanie gaźnika oraz kolektora ssącego. Opłaca się za 3700zł? Ile kasy wydałeś na te pierdółki? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 adibux, ten co podałeś to nowsza wersja mojego. Mnie akurat nie podoba się w nim ta lampa http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif Polerka i wygładzenie gaźnika oraz kolektora ssącego miała na celu polepszenia przepływu mieszanki paliwowo powietrznej Na te pierdółki wydałem coś około 800zł. 3700zł to normalna cena za nowy egzemplarz. Jakbyś chciał coś tańszego to ja swojego będę sprzedawał za nie długi czas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 13 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Filmik z Della 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 czy to ta maszyna 'paliła gumę' po odstawieniu pary młodej? :DPS. najbardziej mi się podoba tekst z tego filmiku "ale urwał" )))) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Tak, troszkę mi się przypaliło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 (edytowane) Filmik podczas jazdy Troszkę aparat opad i licznika nie widać :/ Edytowane 10 Grudnia 2011 przez Suchy-wolk Poprawiony link (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 rewelacja ja nic nie widze czemu? 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi