rybaCBR Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) Witam mam na imie Damian, 20 lat niedlugo jezdze aktualnie Honda CBR 600 RR z 2003 roku. O forum dowiedzialem sie od znajomego Przygode z motocyklami zaczalem w sumie nie dawno pierwszy motocykl yamaha yz 125 i skuter od czasu do czasu Pozdrawiam Edytowane 29 Września 2012 przez rybaCBR (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Siemanko http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Powita 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipul Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Siema naprawiles chłodnice? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybaCBR Opublikowano 29 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Siema naprawiles chłodnice? Ta:D podnioslem ją narazie na zaczep z pomoca kolegi i powisi tak narazie do zimy ;P a wczoraj zaliczylem ziemie pierwszy raz troche nozka boli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Heyka... Dobrze że tylko trochę Cię ta noga boli i nic poza tym... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Siemasz 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 cześć 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 CZe 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam mam na imie Damian, 20 lat niedlugo jezdze aktualnie Honda CBR 600 RR z 2003 roku. O forum dowiedzialem sie od znajomego Przygode z motocyklami zaczalem w sumie nie dawno pierwszy motocykl yamaha yz 125 i skuter od czasu do czasu Pozdrawiam Miło było poznać a na piasek trzeba uważać na rondkach dellowych 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witaj 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Hehe siemka dokładnie ostroznie tam proszę by bylo z kim pojeździc na następny sezon :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 LwG 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Siemanko 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Hola! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi