Wojciech Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam wszystkich, mam na imię Marcin, jestem z Kalisza, ale obecnie zaczynam studia w Łodzi i mieszkam tu z dziewczyną. Zauważyłem, że jeździ tu dużo motocyklistów i postanowiłem poszukać odpowiedniego forum, żeby się zapoznać W Kaliszu jeżdżę na Hondzie CBR 600rr, niestety została ona w domku ze względu na kończący się sezon, ale mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda się razem pośmigać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Cześć Marcin. śniegu nie ma to można jeszcze jeździć 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 witaj 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 cześć cóż za mylący nick 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Heyka... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Siema :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam - sezon jeszcze trwa , ściągaj sprzęt i na szlak 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mryc Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Strzałka, zanim na dobre zaczniesz studiować to jeszcze z 2kkm byś z Nami po Łodzi i okolicach zrobił 0 Cytuj XJR CLUB POLSKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Cześć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq89 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Powitać nowego kolege 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Cześć 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Hola! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Strzała 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 30 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dzięki za miłe przyjęcie do Waszego grona zobacze co da się zrobić i może jeszcze jakimś cudem w tym sezonie pośmigamy, chociaż chwilke 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam i ja 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Na zimę się nie zanosi. W tamtym roku lataliśmy jak było zero bo było sucho a jak się dobrze rozejrzysz to miejsce na sprzęt też znajdziesz a moto odstawisz jak przyjdzie śnieg a tak wogóle to siema 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybaCBR Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Sieeeema:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Przemski no niby tak jak wczoraj słyszałem jak ktoś latał około godz. 23 na Narutowicza, to myślałem, że wyjde z siebie... tak dawno już nie jeździłem. Trzeba coś z tym zrobić, puki zima jeszcze nie przychodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi