Uksz Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam, Jakiś czas temu nakręciłem małą zapowiedź mojej Hani. Cebra sporo przeżyła, jest kilka niedociągnięć... Mimo wszystko chciałbym ją Wam zaprezentować. http://www.youtube.com/watch?v=5J2e_ENXXs0 Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 podobno sportami lepiej się po asfalcie jeździ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 podobno sportami lepiej się po asfalcie jeździ A widziałeś R1 jako cross? :> 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 podobno sportami lepiej się po asfalcie jeździ Ale na asfalcie takiego zrywa sie nie zrobi Cebra jak cebra Całkiem niezła jakość filmiku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 A widziałeś R1 jako cross? :> proszszszęęęę Witam, fajne ciuchy ... i jest moc ... na piaseczku 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Yamaha R1 offroad - YouTubeTego nie widziałem. fajne A co do jazdy po piasku to zawsze jest to jakaś dodatkowa lekcja panowania nad maszyna w trudnych warunkach. Może kiedyś ktoś wiedzie na plac budowy bo robotnicy zapomnieli oznakować i takie umiejętności się przydają 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) A co do jazdy po piasku to zawsze jest to jakaś dodatkowa lekcja panowania nad maszyna w trudnych warunkach. Może kiedyś ktoś wiedzie na plac budowy bo robotnicy zapomnieli oznakować i takie umiejętności się przydają np. ja GS - a już w róznych trudnych warunkach przetrenowałam Edytowane 28 Września 2012 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 GS - a już w róznych trudnych warunkach przetrenowałam Niedługo wszyscy się będziemy od Marty uczyć 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Niedługo wszyscy się będziemy od Marty uczyć tiaaa jak przelecieć przez stare tory kolejowe albo przed nagle rozkopaną drogę albo przed źle oznakowany objazd drogi powiatowej który prowadzi w szczere pole no albo jak przeżyć polny skrót i jazdę po rowach za litrowymi kolegami ale zapewne większość i tak to potrafi lepiej ode mnie ps. Julka dalej masz taki seksowny głos? Edytowane 28 Września 2012 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 ps. Julka dalej masz taki seksowny głos? Maaaam, zadzwonić do Ciebie? 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 jasne nr masz w profilu 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) GS - a już w róznych trudnych warunkach przetrenowałam Trzeba trenować jazdę i tyle Edytowane 28 Września 2012 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Oglądałem go wczoraj po ostatnich trudnych warunkach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 dobre ciuchy;p muzyke dobrze podlozyles:p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi