Adrian-xj600 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 nikt tu sie nie wylamuje ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 To w takim razie jutro jakiś mały rejsik tak ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 No jak sie nie wylamiecie ;P to TAK 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 damy rade;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Ja się już doczekać nie mogę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 hah no zobczymy chetnie z wami polatamy 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 A o której mniej więcej? Źebym zdążył umyć moto, wypucować kask i wypastować buty.:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 a chcesz sie komus spodobac heh nie no jakos ok 18/19 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 No a jak:-) Dokładnie zgadamy się jutro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Czarna to my też musimy skoczyć do fryzjera,na pedikiur.Skoro chłopaki szykują się az tak by z nami polatać to my nie będziemy gorsze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 No ja juz do fryzjera jestem umowiona na piatek:D nie chce martwic ale jutro podobno ma padac http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 zobaczymy jutro? Mozę do polatania się wypogodzi.Niema co się martwic na zapas.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 No ok zobaczymy jutro 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Takim to dobrze, wcześnie z roboty wracają. Ja o 19.30 obiad dopiero kończę. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Ja też chcę jutro polatać!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 ja to standardowo nie wczesniej niz na 20 moge:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Spoko jak bedzie pogoda to ok 20 mozemy polatac a lilka z Toba co? 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 to gdzie sie umawiamy u mnie 20 jak najbardziej aktualna mozemy sie ustawic na lukoilu na rogu pabianickiej i jana pawla 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 ze niby gdzie to dokladnie jest:P tam gdzie jest Mac? 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 tak dokladnie tam ;] pasuje ci ? ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Jasne mam 2 mi drogi z domu czyli 20 tak? 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 niestety nie.... wlasnie mi sie zmienily plany dopiero przed 21 sie wyrobie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Czarna i jak latamy dzisiaj ? Patrycja z Lili dolaczaja do nas? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 dorka jestesmy umowieni na 20.00 kolo Maca wiesz gdzie?? Pabianicka/włokniarzy jak cos to dawaj znac mi na kom:) 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Oki A co tylko my dwie będziemy z dziewczyn?Edit: Lilii wpadasz dzisiaj polatać ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi