Lili Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 No bo my musimy zamiesznie zrobić żeby wszyscy nas widzieli xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Taaa, lanssserki, dobrze, że między tymi samochodami gleby żadna nie zaliczyła ;)Chyba sobie kamerkę zainstaluję, żeby na przyszłość uwiecznić takie przejazdy 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Oj Patrycja przynajmniej będzie co wspominać w długie zimowe wieczory... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 13 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Kazda ledwo sie zmiescila ale twardo jechalysmy :)Dorka nas tak wyprowadzila 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Któraś chyba pytała http://www.moto-akcesoria.pl/do-kasku,c,36_1019 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ja pytałam ja xD Kupię sobie takie i od przyszłego sezonu będę w takich pomykać xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 oj tam oj tam takie małe śmiganie między autami :whistling:dziewczyny latamy jutro? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ja nie latam Nie mam owiewków Na golasa latać nie będziemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Te co się tak szybko dogadują .Spotkajmy się jutro na dellu a Lili wezmę na plecaczek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ja jestem do dyspozycji w sobotę wieczorkiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ja zawsze chętny na jazdę a tym bardziej z kobitkami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 No ja jestem do dyspozycji od jutra do niedzieli po godz 15:) wiec czekam na pomysly chyba nam sie tu rodzynek trafil 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 to czarna polatamy dzis koło 19 -tej ?Edit: sory źle napisałam ustawiamy się dziewczyny na jutro koło 18-19 ? Lili klej te owiewki bo to wstyd na golasa latac nieładnie tak a fe.......... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Dorka dopiero jutro bo dzisiaj jeszcze jestem w pracy do 21szej a jutro mozesz? 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 wpadnijcie na della po 20 skoro i tak bedziecie jezdzily;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 ok ja jestem za 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 oj te rodzynki nasze chcą z nami latać,a po jednej przejażce z nami maja nas dość 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 No wlasnie no zobaczymy czy tak z nami pojezdza...bo tyle razy ile sie umawialismy to tyle razy ich nie bylo gorzej sie z nimi dogadac niz z babami 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 mogę jutro oczywiście ze mogę.Trzeba Patrycje namówić i Lili 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 spoko przeczytaja ze sie umawiamy to pewnie sie skusza 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 ja tam z wami nie jezdzilem wiec sie nie wypowiadam:P jak dzis moze pojezdxzimy to sie okresle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 dzis odpada jutro będziemy Latały to się mozesz dołączyć jak chcesz i nie boisz ze sie zanudzisz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 a do jutra to jeszcze niewiem co bedzie tak wiec dam znac jak sie dowiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 jeszcze z nami nie polatał a juz się wyłamuje.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Ktos zwatpil 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi