Czarna_750 Opublikowano 6 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Ok ja jestem zaaa 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Która z Pań dzisiaj jeździła? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Jerry - nie obrażaj nas! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 A my z Czarną i ze Sławkiem ronda dzisiaj trzaskałyśmy na Dellu xD Mnie się jeszcze w głowie kręci xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 to ładnie rzeżcie się tam kręcili skoro jeszcze ci się kreci w głowie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 No ba xD Czarna jutro się też pewnie pochwali 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 No wrecz juz sie chwale no more Rondo 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 To co dzisiaj zawracanie? Bo ja chyba wolę ronda niż zawracanie xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 dzisiaj uczymy sie jazdy na jednym kole... moze Dorka i Patrycja dołącza 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Dzisiaj to chyba pływanie na moto 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Patrycja nie kracz. Jeszcze nie pada xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Masz babo placek i zaczyna padac ;/ Ja mogę dołączyć do was ale dopiero po 22-iej ,bo pracuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Trochę późno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Dziewczyny trenujcie ronda! mi to sprawia ogromna radosc jak widze ze robie postepy nauczcie sie najpierw jednego i pozniej nastepne a nie ze po trochu Ostatnio pot lal sie ze mnie spedzilem 3 godziny na samych rondach i postep jest ogromny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 3 godziny jeździłeś w kółko???? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 No ocZywiscie chwile odpoczynku bo to ciezka praca i znowu i tak caly czas A wy ile jezdzilyscie?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Nie wiem. Nie patrzyłam na zegarek. Ale mi po 8 kółkach już się w głowie kręciło. ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Podobno ma byc tylko zachmurzenie 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Latamy dzisiaj? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Latamy dzisiaj?A gdzie i o której? Teraz muszę polecieć na zakupy, chyba do manufaktury, bo przez moje godziny pracy to do żadnego sklepu nie mogę zdążyć. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Ja proponuję koło 16-17. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 No nic, to jadę sobie pojeździć bez celu. Szkoda pogody. Jak coś, to na komórkę, może gdzieś będę w pobliżu 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Fajnie się latało. Musimy to kiedyś powtórzyć P.S. A powiedz mi potem Scoti że wredna jestem... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Fajnie. Kółko przed macdonaldem najlepsze Wczoraj wyszło mi około 80 mil, czyli jakieś 130 km. Paliwka poszło za nieco ponad 20 zł. Bardzo lubię mojego Rebcia 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Wczoraj byl lansss przy Macu 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi