Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Motospotkania dla Motokobietek :))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok ja jestem zaaa :biggrin:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

Która z Pań dzisiaj jeździła?

Dołączona grafika

icon3.png
Opublikowano

Jerry - nie obrażaj nas!

Opublikowano

A my z Czarną i ze Sławkiem ronda dzisiaj trzaskałyśmy na Dellu xD Mnie się jeszcze w głowie kręci xD

Opublikowano

to ładnie rzeżcie się tam kręcili ;) skoro jeszcze ci się kreci w głowie :smile:

Opublikowano

No ba xD Czarna jutro się też pewnie pochwali :smile:

Opublikowano

No wrecz juz sie chwale :biggrin: no more Rondo :biggrin::decayed:

Opublikowano

To co dzisiaj zawracanie? Bo ja chyba wolę ronda niż zawracanie xD

Opublikowano

dzisiaj uczymy sie jazdy na jednym kole...:biggrin: moze Dorka i Patrycja dołącza :smile:

Opublikowano

Dzisiaj to chyba pływanie na moto ;)

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

Masz babo placek i zaczyna padac ;/ Ja mogę dołączyć do was ale dopiero po 22-iej ,bo pracuje :sad2:

Opublikowano

Dziewczyny trenujcie ronda! :biggrin: mi to sprawia ogromna radosc jak widze ze robie postepy ;) nauczcie sie najpierw jednego i pozniej nastepne a nie ze po trochu :smile: Ostatnio pot lal sie ze mnie spedzilem 3 godziny na samych rondach i postep jest ogromny :biggrin:

Opublikowano

No :smile: ocZywiscie chwile odpoczynku bo to ciezka praca i znowu i tak caly czas :smile: A wy ile jezdzilyscie??

Opublikowano

Nie wiem. Nie patrzyłam na zegarek. Ale mi po 8 kółkach już się w głowie kręciło. ;/

Opublikowano

Podobno ma byc tylko zachmurzenie :smile:

Opublikowano

Latamy dzisiaj?

A gdzie i o której? Teraz muszę polecieć na zakupy, chyba do manufaktury, bo przez moje godziny pracy to do żadnego sklepu nie mogę zdążyć.

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

No nic, to jadę sobie pojeździć bez celu. Szkoda pogody. :biggrin: Jak coś, to na komórkę, może gdzieś będę w pobliżu :smile:

M.Konopnicka

Opublikowano

Fajnie. Kółko przed macdonaldem najlepsze :decayed: Wczoraj wyszło mi około 80 mil, czyli jakieś 130 km. Paliwka poszło za nieco ponad 20 zł. Bardzo lubię mojego Rebcia :biggrin:

M.Konopnicka

Opublikowano

Wczoraj byl lansss przy Macu :biggrin: