Czarna_750 Opublikowano 1 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Dorka narazie mozemy sie w mniejszym gronie spotkac ) pozniej im juz nie darujemy 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Przecież nikt nikogo nie zje prawda? Spotkamy się, pogadamy, napijemy się czegoś i już Troszkę odwagi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 1 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Dokladnie Lili no z nami sie nie napijecie 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 A niedziela coraz bliżej.... Chodźcie chodźcie fajno będzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 może trzeba jakoś zachęcić koleżanki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 No jak nie zachęca ich poznanie nas to ja już nie wiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 2 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Spokojnie... szkoda ze nie bedzie wszystkich ale nastepnym razem mam nadzieje ze to sie poprawi 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 jak się ustawiamy na jutro ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 18-19? o której ostatecznie? Jakieś numery na priv? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 ja się dostosuje ale godz 18? pasuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 3 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 ej wy mowicie o dzisiejszym dniu czy jutrzejszym ??? bo umowione bylysmy na niedziele Mi 17/18 jak najbardziej pasuje:D 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 o NIEDZIELI 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 3 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 no wlasnie wiec konkretnie ktora godzina? 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Jak dla mnie, im wcześniej tym lepiej, więc mi pasuje 17. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 3 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Luzik wiec umawiamy sie ok 17.30 kolo tego starego centralu ok?? 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Mi 17.30 pasuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 ok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Spotkanie uważam za udane 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Cieszę się bardzo, niebawem do was dołączę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Koniecznie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 5 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Mi tez sie podobalo... usmialam sie 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Usmiejesz się jak ze mną pojeździsz xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 5 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Nie no Lili bedziemy Cie asekurowac pojezdzimy w tyg to zobaczymy co Ty tam wyczyniasz Ja Cie nie zostawie 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Czarnulka po rondach będziemy jeździć to będą równe szanse xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 5 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 haha nie no co to to nie wsszystkie sie wylozymy haha wyobrazasz to sobie aleee praktyka czyni mistrza Soo Gooo Girls :D 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi