Czarna_750 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Nie ma problemu...juz konkretnie umowimy sie w poniedziale mam nadzieje ze frekfencja bedzie 100% 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 ok miłego pobytu w Gdańsku http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Wielkie dzieki.. napewno bedzie mily pobyt tymbardziej ze to szkolenie z pracy 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ja nawet nie mam czym jeździć ... jeszcze :|więc się na nic nie pisze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 to pakuj się w puszkę i dawaj z nami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Z facetem czy bez? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 to babskie spotkanie ma byc (czytaj powyższe posty ) niby bez facetów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 No to kochana trzeba będzie na dłuższy okres czasu wypożyczyć te domki (namioty mam dwa, jeden "małżeński" a drugi na 4os) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 a co wymeldują cie z domu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Nie nie... ale trzeba będzie jakoś wytrzeźwieć. Zresztą sama nie wiem... ten weekend mam zaplanowany a w przyszły to już wrzesień czyli szkoła i zbliżająca się matura ;/ pozostaje to przemyśleć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Maturę masz w maju dopiero;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 mhm matura <3 Dziękuję, że nawet tu mi o tym przypominacie:P No a mnie czeka jeszcze egzamin zawodowy mechatronika <3 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 A ja się w sobotę dowiedziałam, że zdałam egzamin na Technika Weterynarii xD i mam takie pytanie w związku z tym.... Kiedy to oblewamy??? xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 oo widzę koleżanka rok starsza ode mnie no ja jestem za tym, żeby to oblać, za rok mam nadzieję oblejemy mój zdany egzamin zawodowy:P ( oczywiście zdany ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Byku też mnie czeka egz. zawodowy to chyba będziemy oblewać podwójnie (o ile zdamy) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 oo widzę koleżanka rok starsza ode mnie no ja jestem za tym, żeby to oblać, za rok mam nadzieję oblejemy mój zdany egzamin zawodowy:P ( oczywiście zdany )Oj chyba więcej niż rok... Bo już zdążyłam studia skończyć, a ten technik weterynarii to tak w ramach powiększania upranień. Tak czy inaczej oblać trzeba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Oj chyba więcej niż rok... Bo już zdążyłam studia skończyć, a ten technik weterynarii to tak w ramach powiększania upranień. Tak czy inaczej oblać trzeba Gratuluję A mogę dopytać jakie studia? Przepraszam za dopytywanie, ale ciekawi mnie czy po jednym fachu może jesteśmy 1 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Siemanko girls pora sie wziasc za planowanie naszego babskiego spotkania..proponuje na poczatek Piatek jakos wieczorkiem na poczatku na piwko io obgadanie kolejnego planu wyjazdu Kasiula Ty sie nie przejmuj cos wymyslimy jak juz bedzie zaplanowany wyjazd.. to czekam na propozycje z tym piatkiem badz innym dniem 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 U mnie piątekt odpada mam nocki w tym tygodniu :(Ewentualnie niedziela wpada w rachubę ale pod wieczór? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 No ok czyli wstepnie moze byc niedziela jak zaproponuje jakas 18-19 ?? bedzie wam pasowac ? :) 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 mi na ta chwile pasuje,a gdzie by na to piwko? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Dorka no mysle ze gdzies na Pietrynie 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Gratuluję A mogę dopytać jakie studia? Przepraszam za dopytywanie, ale ciekawi mnie czy po jednym fachu może jesteśmy Zootechnika A Ty co kończyłaś?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Dorka no mysle ze gdzies na Pietrynie ok nawet fajnie mi pasuje A reszta kobiet cos cisza czyżby się wyłamywały? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Nie no ja jestem za tylko z tygodniowym wyprzedzeniem to ja się określić nie umiem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi