ffojtus Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Pamiętajcie jakieś ładne różowiutkie naklejeczki zaprojektować, najlepiej z serduszkami Kupiłbym taką na auto Mała rada, jeżeli będziecie się umawiać, to róbcie to wiadomościami prywatnymi... jak panowie z forum zobaczą że się zbieracie, to nie wytrzymają i będą was ścigać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 heh mozna pomyslec o jakims logo a co do gonitwy......to jest ryzyko jest zabawa 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Nie wiem wy mezczyzni macie swoje tajemnice a my kobiety swoje tajemnice W gruncie rzeczy i tak wszystko kreci się wokol........... Motocykli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dziewczęta, należy się nr gg powymieniać zresztą chyba też powinnyśmy was śledzić, kobietki co wy na to ?:DCzarna - to jak zaplanujesz plan to się pochwal rozumiem że to bd nielegal 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Jak będziecie coś planować to weźcie pod uwagę że ja w tygodniu do 18 pracuję :)Im większą będziemy robić tajemnicę tym bardziej będzie Panów ciekawić xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Hej przestańcie z tymi tajemnicami i chodźcie w ten piątek gdzieś wszyscy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Wszyscy??????????? To gdzie idziemy dziewczyny http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/censored.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ejjj Ja w piętek nie mogę bo jestem w poznaniu do niedzieli http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 No ja w piatek tez odpadam bo jade do Gdańska na "szkolenie" Spoko ja pracuje do 21 albo do 17 w zaleznosci od dnia:)) ale ja sie dostosuje wiec dziewczyny co do spotkania kiedy i gdzie Ciiiii,co by chlopakom po glowach bawienie w podchody nie przyszlo ale na jakas imprezke mozemy sie wybrac kiedys :D juz niech bedzie ze z chlopakami co do konkretnych planow to na gg 20375446 a mniejwiecej kiedy ktorej pasuje?? i oby pogoda dopisala bo co do dzisiejszego dnia to mnie troche zaskoczyla http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Słuchajcie mam plan.. A co wy na to by wybrać się poza Łódź ( Sulejów-Jeziorko ) i zrobić sobie grilla na powietrzu ? Zabrać namioty i taki baski weekend brzy ognisku ewentualnie grillu. Co wy na to? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Jak mnie zabierzecie, to pożyczę wam forumowy grill 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Dorka swietny pomysl ja jestem jak najbardziej za :D Suchy chcesz byc rodzynkiem....w sumie bardziej przywódca stada :D 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Miałby wam kto składać namioty 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 No no kazdy powod dobry zeby tylko sie wcisnac :P 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Tylko która go na plecak bierze 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ja mogę pomóc rozkładać namioty...tylko jest mały problem. Nie mam swojego namiotu;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 haha dobre dobre zaraz sie okaże ze każdy moze i nie ma namiotu 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 każdy chciałby być takim rodzynkiem xP 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 hah no wlasnie ja tez nie mam a moze poprostu pomyslec o wynajmie jakiegos domku to wyniesie nas ok 30 zl/dobe i nie bedzie problemu z namiotami.....:DFFojtuss rodzynek moze byc tylko jeden 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Czemu nie może byc domek pewnie Tylko teraz kwestia kiedy? Co myślicie o tym weekendzie? Bo ja w następnym pilnuje dziecka koleżance a za dwa tygodnie jest giełda motocyklowa w Łodzi.. Teraz to by wszyscy chcieli by byc tymi rodzynkami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 to ja wam mogę wynająć domek na działce, w zamian za bycie rodzynkiem xPPP buahhaah 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Mysle ze te domki beda najlepszym rozwiazaniem...bo co jak nas jakas ulewa zlapie...jeszcze nas pozalewa w tych namiotach haha no wlasnie ja jutro wyjezdzam do Gdanska wiec ten weekend odpada.. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif ale jak cos to mozemy sie umowic jakos na poczatek na mala przejazdzke po Łodzi albo jakies i wtedy obgadac szczegoly co do dluzszego wyjazdu bo szczerze mowiac jakas mala integracja by sie przydala A co do tych naszym motocyklowych rodzynkow to jak beda grzeczni to mozemy ich gdzies kiedys zabrac :D wkoncu rodziny sie nie wybiera Ffojtus ale licz sie z tym ze po naszym wypadzie mozesz juz tego domku nie zastac w calosci 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 ok jak wrócisz to się odezwij,pomyślimy o spotkaniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Dorka jakos moze w tygodniu na delikatne piwko mozemy sie umowic Bd w poniedzialek wiec napewno juz wtedy ustalimy 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 oki czemu nie tylko zobaczymy jak bede pracować.Teraz mam urlopik do Piątku i nie wiem jak mi zmiany ustawia od poniedziałku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi