Thebestof78 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 do zobaczenia 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) Lejdis ruszamy na after party po sobotnim zakończeniu sezonu czy robimy wigilię w piątek ? a piątek już jutro http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Edytowane 25 Października 2012 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Hmm no ja pracuje w sobote wiec piwko w piątek odpada..... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 czyli after party? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 OK ja jestem za ..jezeli tylko bedzie w sobote 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 upppp do góry pierwsze podejście dziś po południu, tel w profilu Panów prosi się o niekomentowanie w tym topicku i niezaburzanie trasy ewentualnego przejazdu Z góry dziękujemy, też Was lubimy ale czasem chcemy pojeździć same 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Ojtam Ojtam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 upp dziewczyny czy są chętne na małą trasę jutro? zbiórka w Strykowie, godziny popołudniowe Kierunek Budy Lucieńskie http://maps.google.pl/maps?saddr=%C5%81%C3%B3d%C5%BA&daddr=S%C5%82oneczna+Farma,&hl=pl&ie=UTF8&sll=52.192225,19.514084&sspn=0.701251,1.234589&geocode=FZDIFQMd798oASmvVkV1JMsbRzGs2yGbY658yw%3BFdEVIQMd4YcoASGrdVw-CKwPjCmnuB8wo38cRzGrdVw-CKwPjA&mra=ls&t=m&z=9 impreza tylko dla kobiet babski moto zlot 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 A nie jedziecie przypadkiem przez Piotrków...? 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 niestety nie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 A nie jedziecie przypadkiem przez Piotrków...? To jak do Zakopanego jechać przez Gdańsk... Budy są jak się jedzie na Włocławek lub Płock (zależy z której strony ) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 To jak do Zakopanego jechać przez Gdańsk... Budy są jak się jedzie na Włocławek lub Płock (zależy z której strony ) oj przecież to tylko okazja żeby więcej się przejechać a jakbyście kiedyś organizowały trasę przez Piotrków to ja bym się tak chętnie wbiła którejś na plecaczek... 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Marta, Aneczka dzięki za dziś. Jechało się super, ale tyłek i łapki będą mi chyba jeszcze tydzień wibrować Chociaż autostrada to był dzihad, tak wiało, że myślałam że na polu między krowami skończę Aha jak się minie zjazd na stryków to za 300 metrów sa bramki:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) Kurcze ja dopiero wróciłam i jestem cała upitolona owadami, ta autostrada to jest masakra, powyżej 140 nie dawałam rady na tym wietrze Ale było super super też wielkie dzięki Bramki są ale nie płatne przecież Edytowane 17 Maja 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Hyhy, dla kogo nie płatne dla tego nie płatne:) od strykowa do zgierza całe 60 groszy:), a ile wyciągania, zdejmowania, plącenia:) na szczęście Pani na bramce wyluzowana:). No przy 180 moto mi odlatywało:) dobrze że zatankowałam do pełna to było trochę cięższe:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 ale tyłek i łapki będą mi chyba jeszcze tydzień wibrować eheś i powiedz mi że Ci się to nie podobało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 aaaaa bo ty na ta poznańską wjechałaś tamta faktycznie jest płatna ale jak 180 dałaś radę na tym wietrze to podziwiam, fakt że masz owiewkę, ja powyżej 140 miałam wrażenie że zaraz mnie wiatr z moto zerwie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 eheś i powiedz mi że Ci się to nie podobało Nie odpowiem na to pytanie:P aaaaa bo ty na ta poznańską wjechałaś tamta faktycznie jest płatna ale jak 180 dałaś radę na tym wietrze to podziwiam, fakt że masz owiewkę, ja powyżej 140 miałam wrażenie że zaraz mnie wiatr z moto zerwie leżałam jak naleśnik tylko mi czubek kasku wystawał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 leżałam jak naleśnik tylko mi czubek kasku wystawał Z dżemem czy z krwistą muszką 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 No a my dojechałyśmy to tych Bud Lucieńskich , z 5 razy zgubiłyśmy się po drodze, była przygoda z jazdą po piachu i już wiem że nasze lalki do off roadu się nadają tylko kaski i motocykle do mycia 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Z dżemem czy z krwistą muszką tak się schowałam, że zdecydowanie z dżemem:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 tak się schowałam, że zdecydowanie z dżemem:P To ja jej współczuje tzn fazerkowej..tyle dżemu jej zaaplikowałaś na owiewki by bardziej przyciągała wredne osy co by cię jedna w 4 litery i leciała szybciej niz twoja fazi da rade 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 hehe spoko Dann, jutro czeka ją kąpiel i woskowanie:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 następnym razem i ja lecę z Wami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 start dziś o 16.30 dokładne info dla kobitek na priv do zobaczenia 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi