Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Motospotkania dla Motokobietek :))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masiek a co sie ucielo ?:biggrin: bo pozniej juz nie w temacie bylam :biggrin: no zobaczymy kiedy bedziemy latac ....wyjasni sie na dniach i zalezy od pogody :smile:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

drogie Panie, weekend coraz bliżej więc co robimy? z tego co przepowiadają to w sobote ma padać;/ niedziela ładniejsza ma być, jakieś pomysły?

Opublikowano

Hmm malutka zobaczymy w praktyce jak ta sobota bedzie wyglądać ;) bo sami wiecie ze pogoda w PL działa jak chce :P ale na pomysly czekamy ;)

Opublikowano

kochane pojechac nie pojade ale wespre was prognozą:smile: sobota chłodno 6-9 stopni, możliwe opady od rana 10 do mniej więcej 15 przy czym raczej opady chwilowe z większych chmur. Popołudniu robi sie ponuro i paskudnie. Niedziela jeszcze dokąłdnie nie wiem, ale zapowiada się znacznie ładniejsza i cieplejsza;)

Opublikowano

Masiek a co sie ucielo ? :biggrin: bo pozniej juz nie w temacie bylam :biggrin: no zobaczymy kiedy bedziemy latac ....wyjasni sie na dniach i zalezy od pogody :smile:

no popatrz na zdjęcie w awatarze:D

..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS.....................

Opublikowano

no popatrz na zdjęcie w awatarze:D

no ja nie mogę :smile: aleś Ty spostrzegawczy :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

hahah ojoj :biggrin: czepiasz sie Masiek :biggrin: Aleksandro pogodynko senk juuuuu :smile:

Opublikowano

noooo teraz zdecydowanie lepiej :drool::decayed:

Opublikowano

oj tam oj tam :biggrin: sie czepiasz masiek...za przeproszeniem d*pa jak d*pa szalu nie ma :biggrin:

Opublikowano

hahahahah oj Kasia :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

oj tam oj tam :biggrin: sie czepiasz masiek...za przeproszeniem d*pa jak d*pa szalu nie ma :biggrin:

jak to kiedys powiedział pewien chińczyk w restauracji: "....ale działa" :decayed:

Opublikowano

Ciekawe czy jakiś facet odważy się ( i czy będzie chciał :P ) stworzyć temat Motospotkania dla Motofacecików :smile:)

:P
Opublikowano

Mała ,jak będziesz gdzieś wyruszać jutro to daj znać na tel to się przyłącze ! Dziś chyba odpuszcze ze względu na pogode! :sad2:

Opublikowano

to może spotkamy się o 13 pod Centralem poczekamy 15 minut na ewentualne spóźnialskie i gdzieś wyruszymy? godzina odpowiada czy za wcześnie?

Opublikowano

mnie pasuje ,niedziele mam wolna takze bede!

Opublikowano

OK niedziele dla mnie tez OK :smile: chociaz dzisiaj niby tez słonecznie :P

P.S Masiek na kogo działa to działa :biggrin:

Zyggy no obawiam sie ze nie trzeba takiego tematu zakładać bo i tak sami faceci prawie są na spotkaniach :biggrin: ale jak jestescie odwazni tooo jutro wpadajcie :decayed:

Opublikowano

Też postaram się być jutro :smile: A jakbym nie zdążyła to wiecie gdzie później jedziecie, żeby Was dogonić jak coś?

Opublikowano

Lejdis info na privkach macie :smile:

Opublikowano

już doleciało :smile:

Opublikowano

do mnie tez nic nie doszło, ja jutro mam szkole ogolnie jade po wpisy...nie wiem ile sie zejdzie .Dam znadz

Opublikowano

Kamcia i Wiciania ,jutro o 13 pod centralem i wszystkiego sie dowiecie ,lecimy w strone rawy maz. może być???? i bedzie fajnie !

Opublikowano

Lecę z wami jakaś odwarzna by mnie na plecaczka jakaś piękna(bestyia) zabrała :riding: :riding:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Opublikowano

Bestia to jest moja:D:D:PPP ,ja nie wiem o ktorej skoncze na uczelni. Jak jedziecie na Rawe to moze z Brzezin sie podlacze.Oczywiscie jak wyjde w miare wczesniej z uczelni.