Czarna_750 Opublikowano 20 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Masiek a co sie ucielo ? bo pozniej juz nie w temacie bylam no zobaczymy kiedy bedziemy latac ....wyjasni sie na dniach i zalezy od pogody 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 drogie Panie, weekend coraz bliżej więc co robimy? z tego co przepowiadają to w sobote ma padać;/ niedziela ładniejsza ma być, jakieś pomysły? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Hmm malutka zobaczymy w praktyce jak ta sobota bedzie wyglądać bo sami wiecie ze pogoda w PL działa jak chce ale na pomysly czekamy 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 kochane pojechac nie pojade ale wespre was prognozą sobota chłodno 6-9 stopni, możliwe opady od rana 10 do mniej więcej 15 przy czym raczej opady chwilowe z większych chmur. Popołudniu robi sie ponuro i paskudnie. Niedziela jeszcze dokąłdnie nie wiem, ale zapowiada się znacznie ładniejsza i cieplejsza;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Masiek a co sie ucielo ? bo pozniej juz nie w temacie bylam no zobaczymy kiedy bedziemy latac ....wyjasni sie na dniach i zalezy od pogody no popatrz na zdjęcie w awatarze:D 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 no popatrz na zdjęcie w awatarze:D no ja nie mogę aleś Ty spostrzegawczy 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 hahah ojoj czepiasz sie Masiek Aleksandro pogodynko senk juuuuu 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 noooo teraz zdecydowanie lepiej 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 oj tam oj tam sie czepiasz masiek...za przeproszeniem d*pa jak d*pa szalu nie ma 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 hahahahah oj Kasia 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 oj tam oj tam sie czepiasz masiek...za przeproszeniem d*pa jak d*pa szalu nie ma jak to kiedys powiedział pewien chińczyk w restauracji: "....ale działa" 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Ja tym razem postaram się wpaść, niedziela ma być ok. 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Ciekawe czy jakiś facet odważy się ( i czy będzie chciał ) stworzyć temat Motospotkania dla Motofacecików ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dośka182 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Mała ,jak będziesz gdzieś wyruszać jutro to daj znać na tel to się przyłącze ! Dziś chyba odpuszcze ze względu na pogode! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 to może spotkamy się o 13 pod Centralem poczekamy 15 minut na ewentualne spóźnialskie i gdzieś wyruszymy? godzina odpowiada czy za wcześnie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dośka182 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 mnie pasuje ,niedziele mam wolna takze bede! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 22 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 OK niedziele dla mnie tez OK chociaz dzisiaj niby tez słonecznie P.S Masiek na kogo działa to działa Zyggy no obawiam sie ze nie trzeba takiego tematu zakładać bo i tak sami faceci prawie są na spotkaniach ale jak jestescie odwazni tooo jutro wpadajcie 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linka Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Też postaram się być jutro A jakbym nie zdążyła to wiecie gdzie później jedziecie, żeby Was dogonić jak coś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Lejdis info na privkach macie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 do mnie nic nie doleciało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 już doleciało 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 do mnie tez nic nie doszło, ja jutro mam szkole ogolnie jade po wpisy...nie wiem ile sie zejdzie .Dam znadz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dośka182 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Kamcia i Wiciania ,jutro o 13 pod centralem i wszystkiego sie dowiecie ,lecimy w strone rawy maz. może być???? i bedzie fajnie ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Lecę z wami jakaś odwarzna by mnie na plecaczka jakaś piękna(bestyia) zabrała :riding: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Bestia to jest moja:D:D:PPP ,ja nie wiem o ktorej skoncze na uczelni. Jak jedziecie na Rawe to moze z Brzezin sie podlacze.Oczywiscie jak wyjde w miare wczesniej z uczelni. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi