Thebestof78 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Gratuluję Kamcia My dziś małą powtórkę we trzy zrobiłyśmy i nawet jeden odważny się znalazł i z nami pojechał 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 (edytowane) gratulacje! lecimy gdzieś razem w sobotę? tylko może nie Kruszów i może wcześniej niż ostatnio, jakieś chętne? Edytowane 16 Września 2012 przez Mała (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 ja zawsze tylko obawiam się ze Kruszów trudno będzie ominąć 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Ja niestety odpadam:( przynajmniej narazie. Maleństwo jest szansa na foteczki z wypadu?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 OK ja tez chetnie ale tym razem bez kopert w Kruszowie 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 jeszcze jeden weekend z taką ilością śmiechu i lecę z kaskiem po spocie muszę zacząć odkładać kasę na prostowanie zmarszczek szczęka mnie boli, brzuch mnie boli i lewej ręki nie czuję znowu 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 ja to lubie dalsze wypady ) ,zeby troche po jezdzic:D:PP Przynajmniej ,zeby nakrecic to 150 km;))) . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 ja to lubie dalsze wypady ) ,zeby troche po jezdzic:D:PP Przynajmniej ,zeby nakrecic to 150 km;))) . wczoraj było więcej km ale następnym razem też proponuję dalszą trasę 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linka Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Hej Jak na następną sobotę będę miała moto to też się z Wami piszę Nawet mam pomysł na traskę fajną ... ale faktycznie trzeba by się trochę wcześniej zebrać, żeby po ciemku nie wracać, bo ja to ślepa jestem w nocy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Maleństwo jest szansa na foteczki z wypadu??jest, wrzucę parę fot do galeri forumowej, a jak chcesz wszystkie to podaj meil na PV 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dośka182 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Ja też chcę fotki i meila już Ci przesyłam a w sobotę tez się pisze ,tylko prace kończe tak około 15 ale najwyżej do Was dojadę ! Najlepiej umówmy się wszystkie na czwartek pod centralem jak wszyscy i tam dogadamy szczegóły ,co Wy na to? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Jak zawsze 3Xtak. Jakby dało się skonkretyzować ze dwa dni wcześniej (albo chociaż jeden) godzinę spotkania to byłoby dla mnie super, bo mój leci gdzieś na swój zlot i muszę gdzieś moich łobuziaków upchnąć...może teściówka się zlituje... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 aż żałuje że nie jestem kobietą i żałuje że nie mam moto co rozwija 120/150km/h zeby nadążyć hehe wariatki:d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Marta widzę, że wykorzystałaś fotki do profilu:))) aż mnie skręca że z Wami nie pojadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Olcia czyżby trzeba było komuś coś łopatologicznie wytłumaczyć? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Martuś pozostawię to bez komentarza:( ale jakby co namiary na Was mam:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Kurcze no ja w czwartek odpadam .....szkoła do 21:00 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif ale dajcie znac co udalo sie ustalic http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dośka182 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 łopatatologicznie - ha ha ha ,Martusia ,ja mam paru kandydatów ale cholercia łopaty mi brak ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 za jakieś grosze w castoramie można kupić 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Dorocia, jak chcesz ja Ci pożyczę.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) jak skończę prace w sob.wcześniej to mogę polatac;)) Edytowane 20 Września 2012 przez Kamcia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guka Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 cześć dziewuszki!!! jak coś to dajcie znak to też do was dołączę.....jak mnie przygarniecie oczywiście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 20 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Jasne ze przygarniemy czyli jak wstepnie niedziela tak ? czy sobota ? bo na shoutboxie wyczytałam niedziele 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) czarna sory za offtop ale chyba coś Ci ucięło... a tak fajnie było :P Edytowane 20 Września 2012 przez masiek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guka Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 a nie wiem bo nie czytałam i nie wiem jak się zgadałyście.... nie wiem jak u mnie z niedzielą bo coś z moim gadałam o podróży w góry świętokrzyskie albo na jurę krakowsko-częstochowską ,jak to wypali to oczywiście zapraszam do przyłączenia się...bo mam ochotę na posiedzenie w siodle dłuższy czas aż do bólu pośladków.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi