Kamcia Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 ok:)))))))))) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 na zakonczenie i ostatecznie zostaje 15:30 Lukoil Jana pawła/Pabianicka aleeeez bedzie dyyyyym a i dziewczyny o paleniu gumy nie mozemy dzis zapomniec 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Jeju, żeby jakieś żaby z nieba nie poleciały - niezbyt to niebo się prezentuje, a ja mam łysą oponkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) haha jetesmy tak napalone na ten wyjazd ze nic nam nie moze przeszodzic mysle ze spokojnie dzisiaj ma tylko ewentualnie pokropic nie ma padac moja oponka do najlepszych tez nie nalezy ....ale na spokojnie damy jakos rade poza tym chyba nie bedziemy szalec Dziewczyny tak juz na sam koniec podsumowując jest zachmurzone niebo ale padać nie powinno dzis poza tym z cukru nie jestesmy ..chyba Ja będe na pewno tam czekać do 15:45 Mała też na pewno bedzie z tego co mi mówiła i mam nadzieje ze reszta tez dopisze mimo pogody więc do zobaczenia http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Edytowane 15 Września 2012 przez Czarna_750 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linka Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Hej Laseczki Jak Wam się wycieczka udała? Wróciłyście już czy jeszcze jeździcie? Następnym razem dołączam do Was obiecuję !! Jak tylko przebiorę moto na ulicę to jeżdżę z Wami Oby pogody pozwoliły nam na jeszcze parę wypadów w tym sezonie Pozdrowionka :* 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dośka182 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Hej laseczki! Dziękuję Wam bardzo za przesympatyczne spotkanie , było ssuuuuuupper! Bardzo się ciesze, że Was poznałam - jesteście za***iste! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Melduje sie na miejscu cala i zdrowa Dziewczyny super bylooooo wiecej takich wypadów usmiałam sie jak nie wiem aczkolwiek teraz umawiamy sie na ploteczki przy piwku i oczywiscie w babskim gronie 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 kurde, myślałem że jak już pojedziecie gdzies to się zgubicie chociaż pochwalcie się gdzie byłyście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Nooo Roland gdzie nie byłysmy Kruszów ->Dell ->prawie Port-> stacja-> homeee 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 która miała gps ? przyznać się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 hehe, Roluś wyobraź sobie, że żadna nie miała:) wypad bardzo udany, dzięki dziewczyny! to kiedy następny taki wyjazd? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dośka182 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 no jak najszybciej, na pewno pożegnamy sezon w przyszłym tygodniu, prawda? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Hej Laseczki Jak Wam się wycieczka udała? Wróciłyście już czy jeszcze jeździcie? Następnym razem dołączam do Was obiecuję !! Jak tylko przebiorę moto na ulicę to jeżdżę z Wami Oby pogody pozwoliły nam na jeszcze parę wypadów w tym sezonie Pozdrowionka :* Wycieczka super, jeszcze trochę pojeździłyśmy I miło było poznać Mam nadzieję, że nasze babskie motozloty staną się tradycją no jak najszybciej, na pewno pożegnamy sezon w przyszłym tygodniu, prawda? no ja mam nadzieję, że wspólnie na ten Bełchatów ruszymy chociaż może jeszcze sezon się uda trochę przeciągnąć 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Dzieki dziewczyny ))było miło Was poznać )) to kiedy jezdzimy?:D:D gdzies dalej;p:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 no trzeba trzeba jeszcze sie bryknąć razem jak dla mnie bylo super super super 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 dawajcie dzis na Łask na zawody:D:D:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nita Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 A my dołączyć nie mogliśmy bo Robert raczej nie zalicza sie do "motokobietek"... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Sam z Kruszowa na Della by trafił chyba http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif zresztą jeden facet i tak by definicji babskiego zlotu nie zmienił 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Dzięki kobitki było naprawdę super. "Wypierdowo i z przytupem". Mam nadzieję, że to powtórzymy;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Dziewczyny a dzis co? Mała rundka po zdjęciu? 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Krzyczałam wczoraj przez kask i pewnie nie słyszałyście , więc jeszcze raz - miło mi było Was poznać, fajne z Was lachoniki, proszę o jeszcze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 JA wróciłam z zawodów puchar jest:D:D:D:D,mega bola mnie kosci;/;/ .Dziś mialam maseczka na zawodach z błota na twarzy:D:D:D .Ide wypic bro:D:D:D do następnego:)))) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Gratulejszyn:) nie ma co fajne z Was wymiataczki:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Przyjedzcie do mnie kiedys:D na quada:D.Dam Wam pojeździć.zobaczycie adrenalinę i zmeczenieeeeeeeeeeeeee:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 (edytowane) Oczywiście, że przyjedziemy! No i gratulacje Edytowane 16 Września 2012 przez Wiciania (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi