Pati Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Droga do Kruszowa jest do d*py, wszystko rozkopane, kilometrowe korki, umęczymy się samym dojazdem. 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Aha no chyba ze tak ...hmmm http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif spokojnie cos wymyslimy...na pewno pomysly sie znajda 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Lećcie przez Czarnocin do Kruszowa - troszkę dalej, ale na pewno ciekawiej niż trasą 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 (edytowane) Hah nie no Marta myslalam własnie o Kruszowie wpaść na jakąś kawke herbatkę czy kto jak woli ..poplotkować później można faktycznie na Della skoczyć ale to kwestia dogadania sie między nami a mysle ze z tym problemu nie bedzie pewnie że nie będzie z Wami to ja mogę ósemki na dellu śmigac i tyż bydzie git słońce jest, wszystko się suszy to jutro uzgodnimy szczegóły tylko na tą fotę trzeba się jakoś ustawić Edytowane 14 Września 2012 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 oj, tak, fajnie że świeci ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 14 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Pogoda sie spisuje jak narazie oby tak dalej...a szczegóły dogadamy jutro na miejscu i tutaj kwestia tego czy idziemy latać przed czy po zdjeciu ale to sie zobaczyyyy 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 poczekamy czy wogóle jakiś fotograf się zgłosi 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 14 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Dokladnie Czyli tak dla podsumowania : Sobota godz 15 30 (na spoznialskich czekamy do 15:45 ) i kierunek -> gdzie nas koła poniosą 1 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 A ja życzę udanej pogody i miłego latanka 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 14 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Patrycja dajesz z nami 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Nie bardzo, od godz. 15 w sobotę muszę być w Zgierzu, no i nie będę was spowalniać (wiesz ) 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 14 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Oooo moze w koncu uda mi sie obrazek odebrac bede dzwonic 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Jeżeli będziecie przez Zgierz lecieć, proszę bardzo. Tylko muszę go znaleźć 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 14 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 haha okej bede dzwonic 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Dokladnie Czyli tak dla podsumowania : Sobota godz 15 30 (na spoznialskich czekamy do 15:45 ) i kierunek -> gdzie nas koła poniosą a gdzie ostatecznie? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 no własnie gdzie:D ,moze ktos jedzie od strony brzezin? Ja myśle,jak bedzie pogoda to jechac sobie gdzies dalej;)). Do Spały na gofry?:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 ja jadę od Brzezin, możemy się tam gdzieś umówić mój tel masz w profilu 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Ja jestem przy M1, więc też mogę podjechać, ale do Spały nie dam rady bo muszę się zwinąć na imprezę. Szkoda. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Marta wiesz gdzie jest Orlen w Brzezinach nie? to ,moze tam?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 wiem o której się umawiamy? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 o ktorej Ty bedziesz to ja sie stawie;))) 15??? a pozniej przy M1 ,MOZEMY ZABRAC ANIE?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 to ja proponuję 14.30 na orlenie w brzezinach, po drodze koło M1 dołączy Ania i lecimy na tego lukoila ja jutro do południa to raczej tylko tel. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Jakbym sie spoznila pare minut to czekaj:D.Ja tez tylko kom jutro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 to podaj mi na priv ten kom 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 To ja będę 14.45 na stacji (chyba Orlen) tak lekko po skosie od M1 na Brzezińskiej. Ok? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi