Madziulek Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Ja do 23 pracuje w sobotę (( chyba ze nd.... 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 11 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Kydy no wiesz Ty co Kamcia spokojnie sie wyrobisz my jakos do 15 50 bedziemy czekac pewnie jak dasz znac ze jeszcze chwilke trzeba to no problem 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 dziewuszki fajnie trafić na ten temat. i tak samo fajnie byłoby się spotkać, nie obiecuję ale jak pogoda dopisze postaram się dołączyć w sobotę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kpt. Bomba Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 daje wam jakies 2 minuty i padnie idea spotkania damsko - damskiego. my faceci wam wszystko popsujemy jak zawsze z reszta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 11 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Im nas wiecej tym lepiej kpt.Bomba nie zrobicie tego 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kpt. Bomba Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 moze nie to ze ktos bedzie zlosliwie sie pchal gdzie nie trzeba ale tak rokuje. zawsze sie jakis towarzyski znajdzie jak znam zycie. pomysl fajny ale proponuje wam sie cichaczem zgadac to nikt "przypadkiem" nie przyjedzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 11 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 A wpadajcie..no problem..... przyjmiemy was wszystkich 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 zobaczymy jaka pogoda będzie, najwyżej przełożymy spotkanie na inny, "cieplejszy" dzień Czarna i ja to się cały sezon zgadujemy na wspólne latanie wiec mam nadzieję, że pogoda nie popsuje zabawy! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 moze nie to ze ktos bedzie zlosliwie sie pchal gdzie nie trzeba ale tak rokuje. zawsze sie jakis towarzyski znajdzie jak znam zycie. pomysl fajny ale proponuje wam sie cichaczem zgadac to nikt "przypadkiem" nie przyjedzie spaliłeś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Malutka podobno weekend ma byc ładny i ja w to wierze GerwazKNZ spokojnie udam ze tego nie czytałam 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 A ja w pracy do 19 :/ 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Julka to dołczysz pozniej moze jakos bo nie wiadomo do ktorej bedziemy latac ... 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 ja napisze w piątek czy dam rade,czy bede Was szukac:D . Fajnie jakbyscie jechały strone m1 :D bo mi tam najlepiej bo ja nie wiem gdzie ta stacja:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 W sobotę planują spotkanie w sprawie zdjęcia dla Maćka, może uda się wszystko ładnie zsynchronizować..? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Konkrety dogadamy w piatek miejmy nadzieje ze pogoda dopisze:) 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatum Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Ja również się piszę jak słonko poświeci 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Ja również się piszę jak słonko poświeci dziś sobie polatałyśmy że hoho to może w sobotę nadrobimy 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Thebestof78 ja jestem nastawiona na 100% na sobote wiec mam nadzieje ze nie będe musiala sie denerwowac 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) Thebestof78 ja jestem nastawiona na 100% na sobote wiec mam nadzieje ze nie będe musiala sie denerwowac Kasia ja też mam nadzieję, że wreszcie razem pojeździmy Edytowane 12 Września 2012 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Marta exacly... wiec juz nie zapeszajmy widzimy sie wkrotce na 100% 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Si. :) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 oby nie padało:)) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Dziewczyny po dzisiejszym dniu mam lekkie obawy ....ale slyszałam ze sobota ma byc ładna tylko chwilowe delikatne opady Wiec jestem dobrej mysli 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 a wiadomo coś o kierunku ewentualnym? czy latamy wkoło della i kruszowa? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Hah nie no Marta myslalam własnie o Kruszowie wpaść na jakąś kawke herbatkę czy kto jak woli ..poplotkować później można faktycznie na Della skoczyć ale to kwestia dogadania sie między nami a mysle ze z tym problemu nie bedzie 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi