Lili Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Ja na koniec sezonu chwilowo jestem wyłączona z obiegu Mam nadzieję, że szybko mi przejdzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 dzisiaj jedziecie gdzies polatac ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Wybieracie się może na ten festyn lotniczy w Łasku? 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 16 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 a dzisiaj on jest? bo nawet nie wiem ja moge polatac no problem 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Jutro. http://motocykle-lodz.pl/topic/368-festyn-lotniczy-1709-lask/ 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 16 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 No ja jestem w szkole do 17 wiec ewentualnie jak pozniej byscie latali to sie dolacze 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 a dzis bedziesz jezdzila wieczorkiem ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 19 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Jak dzisiaj sie pogoda poprawi to czy jest ktos chetny na latanie xj600 moze wkoncu uda sie polatac 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Czarnulka750 dzis latasz ?? bo ja bym chetnie pojezdzil:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Dziewczyny jedziemy do sulejowa w sobotę? xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Ja jadę. Do Pabianic... 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Pracujesz?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Niestety tak. A wybierasz się do Bełchatowa? 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 raczej nie, ale dam znać jakby coś się zmieniło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 OK podbijam temat Jak wiecie wstępnie umawiamy na babski wypad .....im wiecej kobietek tym more better Wstępnie ( ale wszystko do ustalenia) Dzien - 15.09.2012 (Sobota ) Godzina- 15:30 MIejsce- myślalam o stacji Lukoila na rogu Pabianickiej/Jana Pawła Jak macie jakies pomysly to super bo ja o tej godzinie mam uśpione myslenie 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 jestem jak najbardziej za! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 ja też jestem za 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Ja mam w sobotę imprezkę, ale chętnie podjadę i chociaż chwilkę z Wami polatam ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 11 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Nooo i gitarrrraaaa xD dream team 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dośka182 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Świetny pomysł ,ja też przyjadę ! Ustalcie tylko gdzie i kiedy ,postaram się dopasować ! Z tym, że w najbliższy piatek wyjeżdżam na wyczekany urlop na tydzień to weźcie laseczki to pod uwagę ,bo takiej imprezy nie chcę opuścić! o kurczaczki ,widzę że już ustaliłyście ,tą sobotę! i znowu deszcz w oczy!!! cholercia! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 oj ciiiii nie wypowiadaj słowa deszcz http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 11 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 dośka182 jak dobrze pojdzie to moze w natepny weekend tez uda nam sie wyskoczyc gdzies więc nic straconego 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 HEJ dziewczyny nie jestem na bieżąco ,ale widzę temat o spotkaniu:D.Ja w sobotę pracuje do 14/15 nie wiem czy sie wyrobie .Jedziecie moze w strone Brzezin?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 ja tez jestem za 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi