puchat Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Przecie mieli odstawić to odstawili nie? :] 0 Cytuj Mess With The Best, Die Like The Rest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggie Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 kurcze, takie fajne opcje a ja siedze z zapaleniem krtani :/ mam nadzieje ze bedzie jeszcze pogoda jak wyzdrowieje zeby z Wami smignac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Martyna na robotach to wjechałam na lewy za Maskiem i nie mogłam się wstrzelić między pachołki z powrotem, czasami lepiej poczekać. Dzięki za fajny wypad 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 No ładnie mi też jest ciężko za tych pachołków wracać 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 a ja na uczelni bylam,ale jak wracalam z Łodzi to chyba widzialam Cię Marta jak wracałas kolo 17:D tak mi sie wydaje cos;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 nie to nie ja na pewno my wtedy siedziałyśmy jeszcze na kawą i ciastem 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dośka182 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 No właśnie ,,pamiętaj że miałaś dać mi przepis na to pyszniutkie ciasteczko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) zostawiłaś ozdóbkę od warkocza u mnie a przepis na ciasto? więc tak wsiadasz w auto ewentualnie i jedziesz do najbliższej Biedronki bierzesz koszyczek/wózeczek no i pierwsza półeczka górna za freshem są http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif ślicznie zapakowane CIASTA potem do koszyczka/wózeczka, do kasy, do auta lub do domciu, kroimy, kawa, herbata i JEST IMPREZA Edytowane 24 Września 2012 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Hehe Martuś jak ciastko wzbudziło tak zachwyt to nie zdradzaj tajemnicy:)) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) Hehe Martuś jak ciastko wzbudziło tak zachwyt to nie zdradzaj tajemnicy:)) no już nie będę taki samolub jak jeden biedny rodzynek* całe pół godziny wytrzymał przy stole z tyloma babami to znaczy że musi coś w sobie mieć to ciasto *done Edytowane 24 Września 2012 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dośka182 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Elloo Ladies Jutro Bełchatów. Piszcie,która chce jechać w babskiej grupie i na priv propozycje godzinową i miejsce spotkania. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 JA chcę jechać.... :riding: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) http://www.belchatow...ocyklowego.html tu info jak to ma wyglądać do uzgodnienia czy jedziemy na mszę, paradę czy jakiś inny pomysł na spędzenie czasu JA chcę jechać.... :riding: dla Ciebie info jest w głównym pasku, Kruszów o 12 no chyba że ja czegoś nie wiem Edytowane 29 Września 2012 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 ty dużo rzeczy o mnie nie wiesz :riding: :riding: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 jak bede miec jakiegos faceta w domu i mi wyjmie moto to bym sie bryykła:D:D , tylko o ktorej ?? Bo nie wiem czy dzis nie bedzie imprezowo:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 dziewczyny na priv wiadomosci beda co gdzie i o ktorej bo znowy jakies Maśki i puchaty wpadną a z resztą widzimy sie na miejscu 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 to ja czekam na wiadomosć ;p odczytam wieczorkiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchat Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Gdzie te sekrety!!! tak nie można!!! 0 Cytuj Mess With The Best, Die Like The Rest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dziewczyny się boją ciebie i Maśka.... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dziewczyny się boją ciebie i Maśka.... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif Proszę nie generalizować - ja się nie boję Pojechałabym z wami, ale niestety jutro to, co kocham najbardziej...praca http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchat Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 ale ja nie szaleję nie rozumiem! 0 Cytuj Mess With The Best, Die Like The Rest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 ale ja nie szaleję nie rozumiem! Bo te "baby" właśnie lubią mężczyzn którzy szaleja i ich wtedy podniecają :riding: a nie flaki z olejem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 dziewczyny jak któras chętna i nie ma info na privie to pisać 609373541 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchat Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 ta... albo wiewiórki albo chiwawy... 0 Cytuj Mess With The Best, Die Like The Rest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi